3 Cara Untuk Mengelakkan Ibu Hamil dan Ibu Yang Menyusukan Cepat Lapar Semasa Berpuasa

Bulan puasa dah tak lama lagi. Walaupun sekarang ni terpaksa berkurung dirumah dek kerana wabak yang sedang berleluasa kat luar sana itu, tidak apa. Kita masih boleh sambut kedatangan bulan Ramadhan yang mulia itu dengan hati yang terbuka. So macamana dengan persediaan? Semua ok kah? Lagi-lagi untuk golongan ibu-ibu hamil dan ibu-ibu menyusu.

Seronokkan bila tengok ibu-ibu hamil atau ibu-ibu menyusu gigih untuk tunaikan kewajipan berpuasa penuh? Seriously memang salute sangat. Bukan senang tau nak tahan lapar dalam keadaan macam itu tanpa ada semangat dan kesungguhan. Ibu hamil dan Ibu menyusukan baby yang takut bila puasa cepat lapar, mungkin cara-cara elak lapar di bawah ini dapat membantu anda untuk bertahan sehingga sebulan berpuasa. In shaa Allah!

Continue Reading

Pengedar Shaklee Yong Peng, Johor dan Sekitar. Cik Yana +60 11-3969 5087

Sekiranya Anda ingin membeli rangkaian produk Shaklee di Tempat Anda, Anda berjumpa dengan tempat yang betul. Di sini Anda akan bertemu Pengedar Shaklee berserta Konsultasi premium apabila Anda membuat keputusan untuk menjadi pelanggan beliau. Beliau terkenal sebagai Stokis Shaklee di kawasan UITM, Shah Alam dan kawasan sekitar dengannya.

Continue Reading

Cara Tingkatkan Imun Untuk Elakkan Penularan Wabak

Pelbagai jenis wabak serta penyakit berjangkit yang melibatkan saluran pernafasan kini muncul dan ianya sangat mudah untuk menjangkit dan merebak. Adakah kita patut berdiam atau wajib berbuat sesuatu. Inilah masanya kita wajib mengambil inisiatif untuk menguatkan sistem imuniti badan, tingkatkan tahap kebersihan dan elakkan diri serta keluarga daripada punca risiko seperti berkunjung ke tempat-tempat sesak yang dikhuatiri menjadi tempat penyebaran wabak.

Continue Reading

Pengedar Shaklee Larkin Dan Sekitar, Pn Zana +6017-212 0105

Sekiranya Anda ingin membeli rangkaian produk Shaklee di Tempat Anda, Anda berjumpa dengan tempat yang betul. Di sini Anda akan bertemu Pengedar Shaklee berserta Konsultasi premium apabila Anda membuat keputusan untuk menjadi pelanggan beliau. Beliau terkenal sebagai Stokis Shaklee di kawasan Larkin, Johor bahru dan kawasan sekitar dengannya.

Continue Reading

4 Tips Bantu Rawat Kulit Berkurap Supaya Tidak Berjangkit Dengan Berkesan.

Muka bukan main cun-melecun tapi sayang badan berkurap! Alamak, macamana ni? Takkan nak biar sahaja kan? Kurap bukan sahaja mendatangkan perasaan malu dan juga rendah diri. Tetapi juga menimbulkan kerisauan kalau-kalau ianya berjangkit dan merebak ke bahagian badan yang lain.

Memang tiada pilihan, kena rawat sehingga hilang. kan? So jom kita kenali kurap dan gejala kurap serta cara untuk merawat kurap tersebut dengan berkesan tanpa ianya merebak dan berjangkit ke bahagian lain.

Continue Reading

Cara Pulihkan kulit Breakout Dengan Selamat Dan Yang Penting Berkesan

Kebiasaannya kita akan dapat pelbagai jenis nasihat atau tips untuk mengenali produk penjagaan muka (skincare) yang mengandungi berbahaya. Semua nasihat dan tips ini tidak lain dan tidak bukan memberikan kita ilmu dan idea untuk kita menghindari produk skincare yang mengandungi bahan kimia bahaya serta dapat menyelamatkan kulit muka kita dari produk-produk tersebut.

Tapi persoalannya, bagaimana jika kita sudah terjebak dengan lambakan produk skincare di pasaran yang mengandungi bahan kimia berbahaya seperti merkuri, hydroquinone dan sebagainya? Adakah hidup kita sudah berakhir? Dan kita harus redha dan membiarkan kulit yang Allah kurniakan kepada kita terus hancur disebabkan ketamakkan kita dalam mengejar kecantikan?

Continue Reading
1 2 3 13