Kerja Sambilan Dari Rumah Yang Mudah 2021

Bila tengok kalender rasa cepatnya masa berlalu. Mana tidaknya, sekarang dah tinggal lagi lebih kurang 3bulan kita akan tinggalkan tahun 2021. Rupanya hampir 2tahun terperap di rumah kerana Pandemik ni. Scroll FB sana sini mengeluh tentang ekonomi keluarga yang kian menurun. Ada yang diberhentikan kerja, ada yang dipotong elaun atau gaji dan lain-lain lagi. Kita semua harus kuat mental dan fizikal menghadapi semua ini.

Continue Reading

Cara Memilih Vitamin C Terbaik Musim Covid 19

Hari ini entah hari keberapa PKP dijalankan di Malaysia. Malahan sekarang sudah memasuki Fasa Pemulihan. Di Johor Bahru kini masih lagi Fasa 1. Bila tengok berita dekat TV tu seram sejuk rasa. Kes mereka yang dijangkiti Covid 19 semakin naik. Di Johor ini pun tak kurang tinggi kesnya. Jadi Cikta rasa memang patutlah PKP ini diteruskan. Tak sanggup nak lepaskan anak ke sekolah dengan kes yang mencanak naik ni.

Cuma disebalik kebaikkan dalam menangani masalah jangkitan Covid 19 yang makin meningkat ini, maybe terselit mereka yang mula pening memikirkan kos untuk hidup. Dengar-dengar ada yang diberhenti kerja, dan ada juga yang diberi pilihan untuk dikenakan pengurangan gaji jika masih ingin bekerja, ada yang terpaksa menutup kedai dan ada juga yang tidak menerima kunjungan pelanggan dari pagi sehingga tutup kedai. Apa pun keadaan Cikta doakan semoga kita semua kuat menghadapi keadaan Pandemic Covid 19 yang entah bila habisnya.

Continue Reading

Pengedar Shaklee Yong Peng, Johor dan Sekitar. Cik Yana +60 11-3969 5087

Sekiranya Anda ingin membeli rangkaian produk Shaklee di Tempat Anda, Anda berjumpa dengan tempat yang betul. Di sini Anda akan bertemu Pengedar Shaklee berserta Konsultasi premium apabila Anda membuat keputusan untuk menjadi pelanggan beliau. Beliau terkenal sebagai Stokis Shaklee di kawasan UITM, Shah Alam dan kawasan sekitar dengannya.

Continue Reading

Pengedar Shaklee Larkin Dan Sekitar, Pn Zana +6017-212 0105

Sekiranya Anda ingin membeli rangkaian produk Shaklee di Tempat Anda, Anda berjumpa dengan tempat yang betul. Di sini Anda akan bertemu Pengedar Shaklee berserta Konsultasi premium apabila Anda membuat keputusan untuk menjadi pelanggan beliau. Beliau terkenal sebagai Stokis Shaklee di kawasan Larkin, Johor bahru dan kawasan sekitar dengannya.

Continue Reading

Cara Pulihkan kulit Breakout Dengan Selamat Dan Yang Penting Berkesan

Kebiasaannya kita akan dapat pelbagai jenis nasihat atau tips untuk mengenali produk penjagaan muka (skincare) yang mengandungi berbahaya. Semua nasihat dan tips ini tidak lain dan tidak bukan memberikan kita ilmu dan idea untuk kita menghindari produk skincare yang mengandungi bahan kimia bahaya serta dapat menyelamatkan kulit muka kita dari produk-produk tersebut.

Tapi persoalannya, bagaimana jika kita sudah terjebak dengan lambakan produk skincare di pasaran yang mengandungi bahan kimia berbahaya seperti merkuri, hydroquinone dan sebagainya? Adakah hidup kita sudah berakhir? Dan kita harus redha dan membiarkan kulit yang Allah kurniakan kepada kita terus hancur disebabkan ketamakkan kita dalam mengejar kecantikan?

Continue Reading

Cara Menghilangkan Jerawat Dengan Mudah Dan berkesan

Setuju tak kalau Cikta katakan jerawat merupakan salah satu masalah kulit yang paling sering dialami hampir semua orang? Tak hairanlah jika ramai yang tertipu dengan pelbagai jenis ubat dan set penjagaan kulit untuk menghilangkan jerawat yang banyak dijual di pasaran, malah menjanjikan hasil yang sangat tak masuk akal dalam masa yang singkat. Lebih parah lagi ada yang dicampur dengan bahan kimia yang berbahaya untuk mempercepatkan proses untuk mendapatkan hasil yang pantas. Awas! Kerana kebanyakkannya bila anda stop menggunakannya masalah jerawat anda akan jadi lebih teruk berganda-ganda. Menakutkan kan?

Anda tahu tak yang ada bahan di rumah anda mampu menghilangkan jerawat. Serious!!! Tak percaya? Jom Cikta kongsikan 2 bahan yang anda selalu jumpa dirumah anda sendiri dan yang paling penting boleh membantu menghilangkan masalah jerawat anda itu. Jom teruskan membaca.

Continue Reading

Pengedar Shaklee Kawasan Skudai, Johor, Pn Fauziah +6011-32496479

Sekiranya Anda ingin membeli rangkaian produk Shaklee di Tempat Anda, Anda berjumpa dengan tempat yang betul. Di sini Anda akan bertemu Pengedar Shaklee berserta Konsultasi premium apabila Anda membuat keputusan untuk menjadi pelanggan beliau. Beliau terkenal sebagai Stokis Shaklee di kawasan Mutiara Rini, Skudai, Utm dan kawasan sekitar dengannya.

Continue Reading
1 2 3 5