Peluang Menjana Pendapatan Sehingga 4angka Sebulan Sambil Menjaga Anak Dirumah.

Sudah 5tahun lebih Cikta bekerja dari rumah. ‘Work At Home Mom’. Jika masa Umar masih baby seriously rasa teragak-agak dengan keputusan untuk meninggalkan dunia pekerjaan. Betul ke apa yang aku buat ni? Boleh ke hidup kalau suami seorang sahaja yang kerja? Astaghfirullahalazim. Walaupun masih berbelah bahagi. Tapi Cikta yakin rezeki itu Allah yang bagi, bukan manusia.

Continue Reading

Tips Atasi Masalah Lesu Dan Letih Dikalangan Wanita Berkejaya Serta Surirumah Secara Semulajadi.

Pernah tak apabila pulang dari kerja anda berdiri depan cermin dan lihat keadaan diri sendiri? Ataupun surirumah, apabila menyambut suami balik kerja dengan muka lesu  dah rupa Hantu Kak Limah balik rumah pula. Pernah tak Suami komplen? Takkan nak tunggu sampai suami berbunyi, ya dop?

Lemah, letih dan lesu adalah perkara yang biasa terutama apabila kita menjalani hari yang panjang dengan kerja-kerja yang banyak. Kelesuan yang biasa boleh diatasi dengan meminum air suam dan berehat, seperti tidur. Namun, bagaimana untuk menghadapi badan lemah dan lesu yang tidak hilang-hilang meskipun sudah tidur dan berehat?

Continue Reading

Peluang Menjana Pendapatan Untuk Ibu-ibu yang Mudah dan Rendah Modal Tanpa Perlu meninggalkan Anak Kepada Pengasuh

Ekonomi semakin menghimpit memaksa kita untuk berkerja lebih masa. Tinggalkan anak dengan pengasuh sampai ke malam. Semuanya kita lakukan kerana tuntutan kehidupan. Keperluan keluarga perlu disediakan, yuran persekolahan anak juga tak kurang hebatnya. Semua itu cukup untuk membuatkan kita termenung seketika.

Continue Reading

Success Hunter 2.0 program yang sangat memberikan ENERGY

Baru-baru ini Cikta berpeluang mengikuti 1 majlis ilmu anjuran leader-leader di bawah naungan Ireach. Rasa bangga bernaung di bawah CVG Group dalam bisnes Shaklee ini sebab banyak tools dan ideas yang dapat. Betullah kata orang kalau nak berbisnes kita mesti mempunyai ilmu dan bermentor. Barulah senang untuk meneruskan perjuangan kan?

Continue Reading

Pengedar Shaklee Sungai Petani, Kedah +6013-3696936

Anda ingin membeli supplement Shaklee dan tercari-cari pengedar Shaklee di kawasan anda atau kawasan berhampiran? Ingin membeli produk Shaklee terus ditempat anda? Jangan risau, Anda telah berjumpa dengan Pengedar Shaklee yang berkualiti dengan Konsultasi premium secara percuma apabila anda menjadi pelanggan beliau. Terkenal dengan Stokis Shaklee di kawasan Sungai Petani, Kedah dan sekitarnya.

Continue Reading