Hilangkan Jerawat Akibat Hormon Remaja Yang Tidak Stabil Dengan Set Pelajar Shaklee Yang Murah, Selamat Dan Berkesan.

“Cikta, set jerawat  shaklee untuk student punya budget ada tak? Saya ni student jadi tak mampulah nak beli yang mahal-mahal. ”

Ada adik. Shaklee ni memang banyak suggestion supplement tapi yang Set Jerawat ni sangat sesuai untuk student  dan memang mampu milik serta berkesan untuk hilangkan masalah jerawat. Tapi sebelum kita bercerita lebih lanjut tentang harga Set Jerawat Pelajar yang mampu milik dan tahan lama ni, Cikta nak adik faham dulu punca adik mengalami masalah jerawat. Dah buat macam-macam tapi tetap tak berjaya atasi masalah jerawat tu kan? Jom teruskan membaca.

Continue Reading

Pengedar Shaklee Sungai Petani, Kedah +6013-3696936

Anda ingin membeli supplement Shaklee dan tercari-cari pengedar Shaklee di kawasan anda atau kawasan berhampiran? Ingin membeli produk Shaklee terus ditempat anda? Jangan risau, Anda telah berjumpa dengan Pengedar Shaklee yang berkualiti dengan Konsultasi premium secara percuma apabila anda menjadi pelanggan beliau. Terkenal dengan Stokis Shaklee di kawasan Sungai Petani, Kedah dan sekitarnya.

Continue Reading

Tips Memudarkan Dan Menghilangkan Jeragat Dengan Penjagaan Kulit Yang Selamat Daripada Bahan Kimia Bahaya.

Bila tengok cermin ada sahaja yang tak kena.  Mana tidaknya kulit makin kering, sudahnya jeragat makin jelas kelihatan .Stress kan? Sudah masanya penjagaan kulit jangan diabaikan dan perlu dititik beratkan. Diri kita adalah pemberian daripada Allah yang wajib dijaga dan dihargai termasuklah kulit. Jadi macamana nak hilangkan jeragat ini?

Continue Reading

4Cara Kurang Dan Pudarkankan Jeragat Yang Degil dengan Berkesan.

Perasan tak ada orang yang semakin bertambah umurnya, semakin bertambah banyak juga jeragat di wajah kan? Jeragat ataupun pigmentasi ini adalah satu masalah kulit yang menyebabkan kulit semakin menggelap, nampak bertompok-tompok kecil dan jika dibiarkan akan ianya akan membesar. Masalah jeragat ini boleh terjadi di mana-mana bahagian badan dan muka bergantung kepada puncanya.

Continue Reading

Set Skincare Terbaik 100% Semulajadi, Selamat dan Berkesan

Sekarang ini banyak jenama mengeluarkan Set Skincare yang dikatakan selamat, semulajadi dengan testimoni yang berlambak. Ini Cikta nak share pengalaman pelanggan Cikta yang pakai set skincare yang dikatakan selamat dan semulajadi itu selama 4tahun. Dek kerana percaya akan kesemulajadian produk tersebut. Akhirnya memakan diri. Suatu hari tular tentang produk tersebut mengandungi bahan terlarang iaitu merkuri. Jadi pelanggan Cikta ambil keputusan untuk stop. Disitu bermulalah kehancuran kulit muka beliau. Terpaksa buat rawatan laser yang berharga rm400 satu sesi. Dicadangkan mengambil 10sesi. Silalah kira sendiri kosnya.

Jadi entry kali ini Cikta ingin kongsikan kepada anda Set skincare Terbaik 100% Semulajadi Tanpa bahan kimia terlarang termasuklah Paraben, Selamat dan sangat berkesan.

Continue Reading

Pengedar Youth Shaklee Skudai, Gelang Patah Dan Sekitar Johor Bahru

Dengar sahaja jenama Shaklee pastinya ramai yang sudah tahu akan kualiti dan keberkesanannya supplemen atau vitamin yang dikeluarkan. Shaklee memang terkenal dengan supplemen nombor satu di dunia. Kini Shaklee juga telah menghasilkan produk penjagaan kulit yang terbaru iaitu YOUTH SKINCARE. Youth adalah produk skincare yang diyakini, berkesan dan semestinya 100% semulajadi serta bebas bahan kimia berbahaya.

Continue Reading

Tips Kulit Cantik Tanpa Solekan.

Memiliki kulit yang cantik adalah idaman bagi semua wanita. Apabila terpandang sahaja wanita yang berkulit cantik tanpa coletan make up atau natural beauty mulalah cemburu.  Mari Cikta kongsi sedikit tips miliki kulit cantik khasnya untuk golongan wanita yang malas untuk bersolek  tebal untuk menyembunyikan kekurangan wajah.. Bagi Cikta wajah mereka yang suka bersolek tebal kadangkala nampak lebih tua. Pada pendapat Cikta lah kan?

Continue Reading