Jemputan Ke Business Leaders National Conference 2020

Alhamdulillah. Tahun 2020 ni merupakan tahun ke 3 dapat jemputan ke Business Leaders National Conference yang Shaklee anjurkan setiap tahun. Sangat-sangat teruja! Dah mula dah plan nak pakai baju apa ni tau. Excited!

Jom layan video ni :

Best kan? kan? kan?Dah rasa macam duduk dalam dewan Putrajaya International Conference Centre ni. Over kan?

Nak tahu kenapa Cikta masih setia dengan Shaklee dari 2013 sampai sekarang ? Sebab Shaklee menawarkan 3C ni, iaitu:

1. Cash


Kita berpeluang mendapat cash untuk untung runcit, performance bonus dan leadership bonus. Banyak kan cabang nak buat duit?

Bonus tanpa sempadan tau, usaha lebih dapat lebih dan yg best pengiraan bonus shaklee sangat adil dan dah dipatternkan

2. Convention


Leaders Shaklee berpeluang mengikuti national conference, umrah dan juga trip antarabangsa. Semuanya ditaja sepenuhnya oleh pihak Shaklee. 5 star lagi tau. Tahun 2018 hari tu ada cruise trip ke 3 buah negara iaitu Spain, France & Italy. Tahun ni akan ke Korea pula. Boleh bawa anak-anak, ibu, ayah, Mak mertua, ayah mertua sekali. Teruja kan?

3. Car


Kita juga berpeluang mendapat ‘car bonus’. Bukan pihak Shaklee akan bagi seketul kereta. Tapi diberikan dalam bentuk kewangan setiap bulan. Jadi duit tu kita boleh guna untuk beli kereta baru atau buat bayar ansuran bulanan kereta sedia ada. It’s your choice!

 

Seronokkan? Jika anda berminat untuk capai impian dan apa yang Shaklee tawar ini, jom sertai team Saya. Kita sama-sama bina legacy perniagaan Shaklee kita hingga berjaya. Saya akan tunjukkan cara bagaimana anda ingin mencapai extra income 4 angka dengan Shaklee. Jom!

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge