Pengedar Shaklee Larkin Dan Sekitar, Pn Zana +6017-212 0105

Sekiranya Anda ingin membeli rangkaian produk Shaklee di Tempat Anda, Anda berjumpa dengan tempat yang betul. Di sini Anda akan bertemu Pengedar Shaklee berserta Konsultasi premium apabila Anda membuat keputusan untuk menjadi pelanggan beliau. Beliau terkenal sebagai Stokis Shaklee di kawasan Larkin, Johor bahru dan kawasan sekitar dengannya.

Apa lagi yang Anda tunggu? Anda boleh terus menghubungi Puan Zana +60 17-212 0105 , atau klik sahaja nombor telefon ini untuk terus ke aplikasi Whatsapp. Puan Zana juga ada membuat perkhidmatan Cash On Delivery (COD) di kawasan berhampiran seperti Larkin, Majidee, Johor Bahru dan kawasan yang berdekatan dengannya. Pn Zana juga selalu ke Ulu Tiram rumah ibunya jadi Pn Zana boleh membuat penghantaran ke sekitar Ulu Tiram.

Mari Kita Kenali Puan Zana

Assalamualaikum semua,

Saya Zanaria binti Kamaruddin orang panggil saya zana. Saya berusia 33tahun. Saya adalah ibu kepada 3orang anak, 2orang anak lelaki dan seorang anak perempuan. Saya seorang surirumah sepenuh masa. Waktu kerja suami saya tidak menentu, adakala balik adakala tidak  menjadikan saya sedar yang saya harus kuat dan sihat sentiasa untuk menjaga anak-anak saya sendiri. jadi oleh itu, saya mengambil keputusan untuk mengamalkan vitamin c.

Saya memilih untuk mengamalkan vitamin c berjenama Shaklee kerana saya terlebih dahulu membaca tentangnya. Saya adalah seorang yang tidak berani untuk mengamalkan supplement sebarangan. Setelah yakin dengan produk Shaklee yang selamat, semulajadi dan berkesan, barulah saya membelinya. Dan Saya perasan saya mulai jarang sakit mahupun demam, sedangkan saya mempunyai resdung yang agak kuat dan sering selsema sebelum ini. Begitu juga kesihatan anak yang saya susukan, jarang demam. Alhamdulillah.

Setelah berpuas hati dengan hasil selepas makan Sustained Release Vitamin C Shaklee,  saya mula yakin dan ingin mengambil peluang untuk berkongsi tentang kebaikan produk Shaklee dengan semua. Dan saya juga ingin menjana income dengan Shaklee agar dapat membantu suami saya dan ekonomi keluarga saya supaya menjadi lebih baik . I love Shaklee!

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM35. Dan anda akan dibekalkan Business Tools, Starter Kits, Catalogs secara digital.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi Puan Zana untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)
2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus tau.
3) BERPELUANG menjalankan business Shaklee, (online dan offline) dengan bantuan sponsor/upline Anda.
4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.

Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online.

Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online.

Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini. Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.
Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ada orang yang nak tolak anda ke bawah.

Mudah sahaja kan, hanya klik

+60 17-212 0105

terus ke Aplikasi whatsapp dan terus boleh bertanya kepada Puan Zana.

Beliau sedia membantu. In shaa Allah!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge