Pengedar Shaklee Tebrau, Johor Bahru, Encik Farhan +60137091491

Anda tercari-cari pengedar Shaklee di kawasan anda atau kawasan berhampiran? Ingin membeli produk Shaklee terus ditempat anda? Jangan risau, anda telah berjumpa dengan Pengedar Shaklee  yang berkualiti dengan Konsultasi premium secara percuma apabila anda menjadi pelanggan. Terkenal dengan Stokis Shaklee di kawasan Tebrau, Pandan sehinggalah ke Johor Bahru.

Apa yang di tunggu lagi! Anda boleh terus menghubungi Encik Farhan di talian +60137091491, atau menghubungi beliau di aplikasi whatsapp. Encik Farhan juga ada menyediakan perkhidmatan Cash On Delivery (COD) bagi kawasan sekitar dari Sekitar Tebrau, Bandar Ulu Tiram sehingga sekitar Bandar Johor Bahru.

Mari Kenali Encik Farhan.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Nama saya Muhammad Farhan bin Kamaludin lebih mesra dengan panggilan Farhan,berusia 32 tahun. Seorang duda dan ayah kepada seorang anak bernama Muhammad Rayyan Adam berusia 4 tahun. Berkelulusan Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia (STPM) bertugas di sebuah kilang kejuruteraan sebagai Ketua Bahagian Q.A & Q.C dan juga merupakan salah seorang wakil pengedar sah dan berdaftar bagi produk Shaklee.

Bagaimana Mula Mengenali Shaklee?

Tahun 2017 mula mengamalkan Vit E dan ianya memberi kesan positif pada stamina dan tenaga. Paling ketara awal pagi, tidak berasa lesu walaupun telah seharian bekerja di kilang. Stamina sewaktu bersama juga terasa bezanya dibandingkan waktu tidak mengamalkan Vit E.(ketika berumah tangga).

Sekarang mengamalkan Alfalfa + Vit C, bercerita pada seorang sahabat yang kulit berminyak walaupun tidak kerap terdedah dibawah sinaran matahari. Beliau mencadangkan kepada saya untuk mengamalkan Vit C ,alhamdulilah seminggu sudah rasa perbezaan, Sebelum ini guna lap muka mengunakan tisu basah sekurang kurangnya 3 kali sewaktu bertugas. Sekarang sekali sudah memadai.

Waktu pagi hidung kurang selesa tidak tersumbat tapi gatal. Jadi, sahabat ini mencadangkan Alfalfa. Setakat ini hanya waktu malam ada berkurangan gatal dihidung.Tapi masih mengekalkan pengambilan Alfalfa.

Memilih Untuk Menyebarkan Kebaikan Shaklee Dan Berbisnes.

Secara jujurnya saya hendak mengubah haluan dari makan gaji kepada BE A BOSS. Ya mungkin jauh lagi, tapi itu impian saya.

Seronok Menjadi Ahli Shaklee.

Sahabat saya rajin berkongsi maklumat tentang Kebaikan Shaklee, selain harga yang lebih murah, saya berminat kerana keutuhan bisnes shaklee dalam tempoh masa yang lama dari bermula tahun 1915 produk pertama , dan 1956 mula menjadi sebuah bisness sehingga hari ini no 1 di America dan kini di Malaysia.

Jadi saya ingin menjana pendapatan di Shaklee kerana Produknya yang effektif membuat saya yakin dengan produk Shaklee dapat saya berkongsi pengalaman dan membantu menolong orang dalam usaha merawat,mengatasi dan mengurangkan penyakit atau risiko penyakit.

Ramai beranggapan ini mungkin fenomema MLM. Ya betul ,sebab fenomena ramai yang sudah berjaya. MLM penipu? Tidaklah. MLM singkatan bagi Multilevel Marketing. 1 sistem dalam memasarkan produk. Yang menipu bukanlah MLM tapi orang yang menyalahgunakan term MLM itu sendiri

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM69 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh menghubungi Encik Farhan untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3) BERPELUANG membuat bisnes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan sponser/upline Anda.

4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook, whatsapp dan telegram untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee tanpa keluar dari rumah. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam kumpulan itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang hendak tarik anda ke atas. Tiada orang yang nak tolak anda ke bawah.

Mudah sahaja kan, hanya klik

0137091491

terus ke Aplikasi whatsapp terus bertanya kepada Encik Farhan.

Beliau sedia membantu. In shaa Allah!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge