Shaklee National Convention 2018

Baru-baru ini, pada 7/7/2018, bertempat di Sunway Pyramid Convention Centre, Bandar Sunway, telah diadakan majlis National Convention 2018. Dengan tema Breakthrough. Majlis ini diadakan bertujuan untuk meraikan kejayaan ramai Pengedar Shaklee yang layak.

Jom Layan Video Dibawah Ini.

Ramai leader yang berkongsi rahsia serta resepi kejayaan mereka. Jatuh bangun mereka dalam perniagaan Shaklee dan pelbagai tips untuk di kongsi bersama. Cikta sangat suka pergi ke majlis yang Shaklee anjurkan. Ini kerana, Cikta dapat duduk bersama-sama mereka yang sangat-sangat positif. Ini akan membuat Cikta semakin bersemangat dengan perniagaan Shaklee ini.

Shaklee Bisnes Trend?

Mungkin masih ramai lagi yang tidak tahu, bahawa perniagaan Shaklee ini adalah perniagaan yang stabil dan bukanlah perniagaan “trend” seperti sesetengah perniagaan. Habis musim maka sunyi dan senyaplah perniagaan tersebut. Oh no no no!

Perniagaan Shaklee telah mula bertapak di Malaysia pada tahun 1956, lama bukan? Dan dalam tempoh yang lama ini Shaklee hanya mengeluarkan produk yang berkualiti tinggi. Buktinya, produk Shaklee tidak pernah di tahan oleh KKM di Malaysia. Oleh kerana itulah Cikta juga tanpa was-was mengamalkan produk Shaklee. Untuk dalaman mahupun luaran segalanya Shaklee.

Landmark Study.

Shaklee ni juga merupakan satu-satunya syarikat vitamin di dunia yang ada Landmark Study sendiri untuk buktikan bahawa produk Shaklee memang berkesan dan selamat. Bukan untuk setahun dua tapi untuk dalam satu jangkamasa panjang.

Kenapa Landmark Study Sangat Penting?

CEO Shaklee, Roger Barnett meminta National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) untuk membuat satu landmark study ke atas supplement Shaklee ini bagi memastikan produk kesihatan Shaklee ini supplement terbaik, berkesan dan selamat.

NHANES bersetuju dan mereka telah memilih satu institusi penyelidikan yang terkenal untuk mengetuai study ini iaitu University of California, Berkeley. Orang yang bertanggungjawab mengetuai study ini ialah Dr. Gladys Block iaitu professor Epidemiology & Public Health Nutrition di University of California, Berkeley dan merupakan top epidemiologists di USA.

Landmark study ini ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Dr. Gladys perlu publish result study sama ada keputusan yang baik ataupun sebaliknya. Shaklee tak kisah walaupun result tak memihak kepada Shaklee. Adil bukan?

Bergambar Kenangan Sekitar National Convention.

Tentang Landmark Study ini Cikta akan cerita lebih lanjut dalam artikel akan datang. Jom layan gambar-gambar kami CVGians di National Convention lepas.

 

Apa Yang Akan Anda Dapat Jika menyertai Shaklee Dibawah Celikvitamin Group?

  • Sebagai pengedar Shaklee yang sah anda akan mendapat diskaun 15-20% dari harga runcit untuk belian anda. Anda akan mempunyai akses untuk sistem online yang telah pihak Shaklee sediakan. Ini adalah untuk memudahkan anda membuat pesanan dan mengetahui info-info penting daripada pihak pengurusan Shaklee. Anda juga akan mendapat info tentang promosi khas dan promosi bulanan khas untuk ahli-ahli Shaklee sahaja.
  • Anda boleh mendapatkan maklumat tentang produk-produk yang akan anda makan dan jual. Ini adalah sangat penting dan diberi penekanan. Ini adalah kerana, di Celikvitamin Group kami diajar untuk makan dan memberi konsultasi dengan ilmu dan bukanlah secara membabi buta.
  • Bagi yang betul-betul serius ingin menjana pendapatan dengan Shaklee, kami mengadakan bimbingan untuk Cara Marketing Online tak kiralah melalui medium Blog, Facebook, Instagram, Mahupun secara ‘offline’. Ilmu seperti Rahsia Berjaya Dalam Bisnes Online, Product Knowledge, Teknik Close Sale, Teknik Konsultasi Pelanggan dan Aspek Teknikal Dalam Mengendalikan Blog, FB dan Instagram semua juga diajar. Tinggal hendak atau tidak sahaja.
  • Anda juga diberi peluang untuk menyertai group bimbingan kami di aplikasi Facebook, Whatsapp atau Telegram. Di dalam group ini kami akan kongsikan cara berbisnes, tools untuk promosi bisnes dan segala ilmu yang anda perlukan untuk mulakan bisnes anda. Pendek kata semua yang diperlukan oleh Pengedar Shaklee yang berjaya. In shaa Allah.
  • Masa untuk menguruskan rumah dan perniagaan anda adalah bebas dan ditentukan oleh anda sendiri. Ini adalah kerana, kelas-kelas bimbingan yang kami sediakan adalah melalui kaedah atas talian(online). Dan anda tidak perlu meninggalkan anak kecil mahupun rumah anda.
  • Kami amat mengalu-ngalukan anda yang memerlukan’ personal coaching’, untuk sama-sama duduk dan berbincang dengan kami. Tidak kiralah secara atas talian atas berjumpa diluar.Ini semua mengikut keperluan dan keselesaan anda. Selain itu, anda juga berpeluang menyertai kelas-kelas anjuran Shaklee seperti Bengkel Nutrisi dan juga Health and Wellness Talk (Percuma) yang diadakan setiap bulan di beberapa lokasi berhampiran anda.
  • Dan yang paling istimewanya Celikvitamin ni kami bukan sahaja rakan seperniagaan tapi kami lebih dari itu. Ukhwah yang dibina sangat erat seperti sebuah keluarga.

Berminat untuk mendaftar dibawah organisasi Kami di Celikvitamin Group? Anda boleh terus menghubungi. In shaa Allah, Cikta akan sama-sama membantu anda untuk terus sihat dan dapat menjana pendapatan dengan Shaklee.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge