Tips Mengatasi Masalah Kesakitan Dan Kekeringan Faraj Ketika Bersama.

Perkara serious yang melibatkan keharmonian rumahtangga tidak boleh diambil remeh dan apatah lagi perkara ini menjadi salah satu punca besar kes penceraian pada hari ini. Kenapa harus mengambil keputusan untuk bercerai, sedangkan ianya ada jalan penyelesaian?

Masalah kekeringan ketika bersama ini kebiasaannya dialami oleh wanita selepas bersalin dan juga wanita berusia 40an. Keadaan ini sangat-sangat mengganggu. Ianya menjadikan wanita itu ‘tiada mood’ untuk melayan suami. Mari kita cari penyelesaian kepada masalah faraj kering dan sakit semasa bersama.

Continue Reading

Stokis Dan Branch Shaklee Gelang Patah, Skudai, Ulu Tiram Dan Sekitar Johor Bahru.

Sebelum Anda mendapatkan atau membeli sebarang produk Shaklee, Anda dinasihatkan supaya membeli dengan wakil pengedar yang sah dan terlatih untuk member konsultasi tentang produk dan tahap kesihatan Anda. Ini adalah lebih selamat dan Anda akan lebih yakin untuk menggunakan serta mengamalkan produk tersebut.

Continue Reading

5 Tips Mengatasinya Rambut Gugur Selepas Bersalin Dengan Produk Yang Selamat.

Bila pandang ke lantai yang dipenuhi dengan rambut gugur sayunya rasa. Kata orang tua-tua, apabila bayi sudah mula menyemburkan air liur rambut ibu akan mula gugur. Benarkah air liur bayi punca rambut ibu gugur?  Cikta juga pernah mengalami rambut gugur selepas bersalin sebelum ini. Buntu sangat, tak tahu nak buat apa. Nak sikat rambut pun rasa takut dan fobia. Selepas bersyampu ngeri tengok segumpal rambut WAJIB ada di atas lantai bilik air. Stress!

Continue Reading

Bahaya Penyakit Gout Dan Cara Merawatnya.

Penyakit Gout bukanlah sesuatu yang asing bagi kita di Malaysia ini. Ramai yang telah menderita kerananya. Penyakit gout ini sangat berkait rapat dengan corak pemakanan kita. Silap sahaja makan, pasti menyeret kaki menahan sakit. Mari kita ambil tahu serba sedikit tentang apakah yang dinamakan penyakit gout.

Continue Reading

Tips Lindungi Kulit Dari Kesan Bahaya UV Untuk Penggemar Aktiviti Outdoor.

Sekarang ni Cikta selalu nampak status update di Media sosial mengenai aktiviti outdoor kawan-kawan seperti berenang, marathon, berjogging, hiking dan banyak lagi. Serious seronok tengok apabila ramai yang dah mula sedar selain daripada mengamalkan pemakanan yang sihat, gaya hidup juga perlu diubah kearah yang lebih sihat. Aktiviti outdoor ini sangat mencabar fizikal serta membuatkan badan sihat kerana setiap hari peluh keluar mencurah-curah.

Continue Reading

Pengedar Shaklee Ulu Tiram, Johor Bahru 01117674077

Anda ingin membeli supplement Shaklee dan tercari-cari pengedar Shaklee di kawasan anda atau kawasan berhampiran? Ingin membeli produk Shaklee terus ditempat anda? Jangan risau, Anda telah berjumpa dengan Pengedar Shaklee yang berkualiti dengan Konsultasi premium secara percuma apabila anda menjadi pelanggan beliau. Terkenal dengan Stokis Shaklee di kawasan Ulu Tiram dan Johor Bahru.

Continue Reading