Testimoni Diri Sendiri Kecilkan Pori Besar Mudah dan Berkesan Dengan Youth Skincare

Kalau dari jauh bukan main ‘flawless’ lagi muka, tapi bila dah datang dekat barulah nampak betapa besarnya liang pori. Ada tak yang pernah jumpa mereka yang mempunyai masalah seperti ini? Ataupun anda sendiri ada masalah liang pori besar? Stress kan? Rasa kurang keyakinan diri apabila berhadapan dengan orang lain, lagi-lagilah kalau kawan atau pelanggan nak jumpa dengan kita. Allah! Mana nak sorok pori besar ini?

Continue Reading

Petua Untuk Merawat Chickenpox Secara Semulajadi Dengan Mudah Dan Berkesan

Penyakit Chicken pox atau nama lainnya cacar air sesuatu yang sangat membimbangkan. Ianya bukan sahaja menjangkiti golongan kanak-kanak, malah orang dewasa juga turut berisiko dijangkitinya. Chickenpox atau cacar air adalah jangkitan dari virus “varicella zosta”. Tetapi jangan risau ianya boleh diselesaikan dengan rawatan yang betul.

Jadi, jom ikuti beberapa petua semulajadi untuk rawat chicken pox atau cacar air agar cepat sembuh.

Continue Reading

Peluang Menjana Pendapatan Untuk Ibu-ibu yang Mudah dan Rendah Modal Tanpa Perlu meninggalkan Anak Kepada Pengasuh

Ekonomi semakin menghimpit memaksa kita untuk berkerja lebih masa. Tinggalkan anak dengan pengasuh sampai ke malam. Semuanya kita lakukan kerana tuntutan kehidupan. Keperluan keluarga perlu disediakan, yuran persekolahan anak juga tak kurang hebatnya. Semua itu cukup untuk membuatkan kita termenung seketika.

Continue Reading

Success Hunter 2.0 program yang sangat memberikan ENERGY

Baru-baru ini Cikta berpeluang mengikuti 1 majlis ilmu anjuran leader-leader di bawah naungan Ireach. Rasa bangga bernaung di bawah CVG Group dalam bisnes Shaklee ini sebab banyak tools dan ideas yang dapat. Betullah kata orang kalau nak berbisnes kita mesti mempunyai ilmu dan bermentor. Barulah senang untuk meneruskan perjuangan kan?

Continue Reading

Hilangkan Jerawat Akibat Hormon Remaja Yang Tidak Stabil Dengan Set Pelajar Shaklee Yang Murah, Selamat Dan Berkesan.

“Cikta, set jerawat  shaklee untuk student punya budget ada tak? Saya ni student jadi tak mampulah nak beli yang mahal-mahal. ”

Ada adik. Shaklee ni memang banyak suggestion supplement tapi yang Set Jerawat ni sangat sesuai untuk student  dan memang mampu milik serta berkesan untuk hilangkan masalah jerawat. Tapi sebelum kita bercerita lebih lanjut tentang harga Set Jerawat Pelajar yang mampu milik dan tahan lama ni, Cikta nak adik faham dulu punca adik mengalami masalah jerawat. Dah buat macam-macam tapi tetap tak berjaya atasi masalah jerawat tu kan? Jom teruskan membaca.

Continue Reading
1 3 4 5 6 7 11