Pengedar Shaklee Kawasan Pontian, Pekan Nenas, Iskandar Puteri, Kulai dan Sekitar

Jika Anda ingin membelirangkaian produk Shaklee di Tepat Anda, Anda telah berjumpa dengan tempat yang betul. Di sini Anda akan bertemu Pengedar Shaklee dengn Konsultasi premium apabila Anda membuat keputusan untuk menjadi pelanggan beliau. Beliau terkenal sebagai stokis Shaklee di Pontian, Pekan Nenas, Gelang Patah, Kulai dan kawasan berhampiran.

Apa lagi yang Anda tunggu? Anda boleh terus menghubungi Puan Lenda di talian 0197527524, atau klik sahaja nombor telefon ini untuk terus ke aplikasi Whatsapp. Puan Lenda juga membuat perkhidmatan Cash On Delivery (COD) di kawasan berhampiran seperti Bandar Pontian, Pekan Nenas, Gelang atah, Skudai, Kulai, Iskandar Puteri (dahulu dikenali sebagai Nusajaya) sehinggalah sekitar Bandar Johor Bahru.

Mari Berkenalan Dengan Puan Lenda

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Nama saya Endawati Binti A.bakar atau lebih mesra dengan panggilan Lenda. Merupakan pengedar Shaklee yang sah bagi produk Shaklee. Surihati kepada Lukman Bin Abu Bakar Lenda adalah pekerja swasta di sebuah kilang yang terletak di johor bahru , merupakan ibu kepada 2 orang cahaya mata Ariana Qisya Qistina (7 Tahun) dan Harith Ziyad (3 Tahun). memiliki diploma dalam bidang perakaunan (KTC kolej). dan Kini menetap di Iskandar Puteri, Johor.

Bagaimana Puan Lenda Jatuh Cinta dengan Shaklee

  • Kulit wajah rosak (breakout) akibat salah pakai produk

Bermulanya jatuh cinta dengan Shaklee kerana muka breakout teruk. Masa tu ceritanya nak kulit cantik jadi cuba pakai sahaja produk tempatan yang berlambak dipasaran sehingga terlupa kewujudan bahan kimia terlarang seperti merkuri dan hydroquinone.

Apabila saya berhenti menggunakannya jerawat mula naik dengan mendadak seperti dipaksa-paksa untuk keluar. Saya disyorkan oleh Pn Masita mengambil dan mengamalkan supplement iaitu energizing Soy Protein (esp), vita e dan Sustained Release vita c. Dengan pengambilan 3 produk ini alhamdulilah jerawat semakin kecut, parut-parut jerawat juga semakin hilang dan yang paling seronok kulit muka sudah licin. Hilang sudah lopak-lopak seperti kawah gunung berapi. Happy!

Bertambah bahagia bila kini Lenda adalah sebahagian daripada yang mendapat effect Youth Skincare Shaklee. Alhamdulillah kini penjagaan dalaman dan luaran yang Lenda percaya hanyalah dari Shaklee.

  • Ketumbuhan di Pundi Kencing tak jadi operate

Sebenarnya saya dari 2008 kerap kena masalah kencing kotor. Kadangkala bila buang air, air kencing keluar bercampur dengan darah serta darah beku. Boleh dikatakan dalam setahun 2 hingga 3kali saya akan menghadapi masalah itu. Hinggalah tahun 2014, keadaan jadi semakin teruk dan doktor sahkan tumor di pundi kencing. Allah! Tak terfikir akan terkena sakit macam ni. Lepas discharge saya teringat tentang kelebihan vivix Shaklee yang pernah saya baca. Jadi saya ambil keputusan untuk terus membeli.

Alhamdulilah dalam masa sebulan consistent amalkan vivix, hari yang sepatutnya check up untuk tetapkan tarikh operate kecil untuk ambil sampel tumor dalam pundi kencing tu. Tiba-tiba doktor jadi hairan, tumor sudah hilang dan tidak dapat dikesan.

Mahu Bantu Ramai Orang Lebih Sihat Apabila Merasai Sendiri Kesan Shaklee

Allah sahaja yang tahu perasaan masa itu, lega sangat-sangat. Alhamdulillah hari ini Lenda rasa lebih sihat dan sangat yakin untuk menyebarkan kebaikan produk Shaklee kepada semua untuk membantu mereka yang memerlukan. In shaa Allah!

Dengan Ekonomi sekarang yang semakin merundum, nilai wang kita terlalu kecil, sehinggakan cukup-cukup makan untuk keperluan harian dengan itu lenda dengan rase rendah dirinya… ingin sama-sama berkongsi bersama anda di luar sana peluang menjana pendapatan bersama Shaklee.

Keseronokan menjadi ahli bukan sahaja bila Lenda dapat membeli produk Shaklee dangan harga ahli yang jauh lebih murah tetapi Lenda dapat berkongsi cerita tentang kebaikannya kepada semua dan dalam masa yang sama Lenda dapat menjana pendapatan lumayan dengannya.

Mungkin ramai yang beranggapan perniagaan Lenda jalankan ini adalah merupakan FENOMENA semata-mata dan akan lenyap tak lama lagi. Tapi tahukah semua Shaklee telah mula beroperasi pada tahun 1956 dan masih kekal sebagai supplement pilihan no.1 di Amerika Syarikat dan kini di Malaysia.

Jadi Ahli Shaklee Untuk Penjimatan Wang Anda

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE
Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage (SEUMUR HIDUP). Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi Lenda untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)
2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.
3) BERPELUANG membuat business Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan sponser/upline Anda.
4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah.

Mudah sahaja kan, klik

0197527524

terus ke Aplikasi whatsapp terus bertanya kepada Puan Lenda

Jika anda Berada berhampiran dengan Branch Shaklee Johor di Johor Bahru anda boleh terus pergi dan dapatkan sendiri, Namun begitu hanya Ahli Shaklee yang membeli produk kerana WAJIB ada Nombor ID, Mudah Sahaja nak dapatkan ID sendiri, Hubungi Lenda sekarang!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge