Pengedar Shaklee Kota Tinggi, Johor Pn Nysa +601123628810

Adakah anda mencari pengedar Shaklee di kawasan berhampiran anda? Anda ingin membeli produk Shaklee terus ditempat anda? Jangan risau, anda kini berjumpa dengan Pengedar Shaklee  yang sangat berkualiti dengan Konsultasi premium secara percuma apabila anda menjadi pelanggan beliau. Beliau terkenal sebagai Stokis Shaklee di kawasan Ulu Tiram hinggalah ke Kota Tinggi serta kawasan yang berhampiran dengannya.

Apa yang ditunggu lagi? Anda boleh terus menghubungi Puan Nysa di talian +601123628810, atau menghubungi beliau di aplikasi whatsapp. Puan Nysa juga membuat perkhidmatan Cash On Delivery (COD) bagi kawasan dari Sekitar Tebrau, Bandar Ulu Tiram sehingga sekitar Bandar Kota Tinggi.

Jom Kenali Puan Nysa.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hai saya Puan Manisa binti Sadiyo, boleh panggil Nysa sahaja. Saya seorang wanita yang bekerja dan mempunyai 2 orang cahaya mata. Saya berumur 32 tahun.

Kisah Bersama Shaklee

Sebelum ini saya pernah konsisten mengamalkan suplemen Shaklee pada tahun 2014 ketika mengandung anak pertama, tetapi mempunyai sedikit masalah dan saya tidak dapat meneruskan lagi. Tapi Alhamdulillah Oktober 2017 masuk ahli Shaklee untuk mula amalkan semula supplementnya.

Ketika itu saya masih belum berminat untuk menyertai bisnes Shaklee, joint hanya untuk makan sendiri sahaja. Alhamdulillah ketika sedang sibuk membaca artikel tentang salah seorang ahli Shaklee terbuka hati untuk memulakan bisnes walaupun menghadapi pelbagai halangan saya jadi tertarik untk berkongsi cerita tentang kebaikan produk dan system perniagaannya kepada orang lain kerana saya yakin setiap orang dilahirkan untuk menjadi juara.

Rangkaian supplement yang saya amalkan sekarang adalah Sustained release Vita C, Alfalfa dan Lecithin. Saya memilih untuk setia bersama Shaklee kerana harga supplementnya sangat menjimatkan dan berbaloi dengan hasilnya.

Ingin Membantu Suami Disamping Menjana Pendapatan

Jauh di lubuk hati saya terdetik untuk membantu suami menambah pendapatan keluarga. Alhamdulillah suami mmg banyak membantu kerana beliau juga yakin dengan produk dan system perniagaan Shaklee ini.

Ingin Membantu Orang Lain Memperbaiki Ekonomi Hidup.

Dengan keadaan Ekonomi sekarang nilai wang kita terlalu kecil, sehinggakan cukup-cukup makan untuk makan pakai dan sedikit kelengkapan rumah dengan itu Nysa dengan rasa Nysa perlu berkongsi sama-sama anda di luar sana peluang yang ada depan mata.

Mari Jadi Ahli Shaklee Untuk Penjimatan Wang Anda

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE

Tak susah untuk menjadi ahli Shaklee. Anda ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos STARTER BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh menghubungi Puan Nysa untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3) BERPELUANG membuat business Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan sponser/upline Anda.

4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda ingin tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah.

Mudah sahaja kan, hanya klik

01123628810

terus ke Aplikasi whatsapp terus bertanya kepada Puan Nysa

Beliau sedia membantu. In shaa Allah.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge