Pengedar Vivix Shaklee Malaysia Yang Dipercayai Untuk Mendapat Cara Makan Yang Betul Serta Konsultasi Premium

Hai! Assalamualaikum. Cikta merupakan Pengedar, Stokis & Agen Vivix Shaklee yang berpengalaman lebih daripada 7 tahun.  Cikta juga Pengedar, Stokis & Agen Vivix Shaklee Malaysia yang mempunyai bimbingan & nasihat daripada Doktor serta Pakar Nutrisi. Cikta mempunyai Agen Vivix Shaklee di seluruh Malaysia yang mempunyai simpanan stok baru & fresh. Jika anda memerlukan Cara Makan Vivix Shaklee yang betul boleh hubungi Cikta Pengedar & Stokis Vivix Shaklee Call Segera  ditalian o11-28640846 (Klik nombor telefon ini untuk terus whatsapp Cikta)

Penafian: Vivix bukanlah dalam kategori ubat, tetapi ianya makanan tambahan. Keputusan apabila mengamalkannya adalah berbeza-beza mengikut kondisi setiap individu. Ini adalah sebagai ikhtiar sahaja, yang menyembuhkan hanyalah dengan izin Allah Taala.

Kebanyakkan mereka yang sedang mencari Produk Vivix Shaklee sedang mengalami masalah ini :

1) Dah buat survey dan search di google berkaitan Kelebihan & Kebaikan Produk Vivix tapi sedang mencari Pengedar, Stokis, Agen Vivix Shaklee yang berdekatan lokasi rumah & boleh terus COD

2) Sedang mencari Agen Vivix Shaklee yang berpengalaman & boleh memberikan konsultasi yang betul serta cara makan yang berkesan

3) Nak Beli Vivix yang ORIGINAL /ASLI dari Pengedar Vivix yang SAH & mempunyai Stok Terkini.

Tahniah! Kerana Anda Berada Di Blog Yang Tepat! Anda jangan risau, In sha Allah Cikta akan sedaya upaya membantu menyelesaikan segala kekusutan anda sekarang. Cikta adalah merupakan Pengedar Vivix Shaklee yang sudah consume Produk Shaklee sejak tahun 2013 lagi dan sangat aktif dalam Bisnes Shaklee ini. Cikta juga aktif menghadiri kelas-kelas nutrisi yang dianjurkan oleh Pakar Nutrisi & belajar berkaitan ilmu Produk Shaklee.

Testimoni Produk Vivix Shaklee Daripada Customer, Cikta Pengedar & Stokis Vivix Shaklee

Sebelum anda meneruskan pembacaan, jom lihat testimoni customer yang berjaya di bantu dengan ikhtiar vivix ni. Alhamdulillah sudah ramai customer yang Cikta bantu dengan Produk Vivix Shaklee ini.

5 Sebab Anda Perlu Membeli Produk Vivix Shaklee Dengan Cikta Pengedar & Stokis Vivix Malaysia

(1) DAPAT CONSULTATION PREMIUM DARI CIKTA YANG 7 TAHUN PENGALAMAN DENGAN SHAKLEE

Cikta merupakan Pengedar Vivix Shaklee yang sah berdaftar & berpengalaman. Cikta merupakan stokis vivix & stokis vivix shaklee yang dah consume sejak tahun 2013 lagi. Hampir kesemua produk Shaklee Cikta sudah makan. In shaa Allah akan berikan cara makan yang terbaik mengikut kondisi dan keperluan anda. In shaa Allah Cikta akan berjumpa dengan anda & konsult secara face to face atau dalam talian.

(2) DAPAT BIMBINGAN CARA MAKAN PRODUK VIVIX SHAKLEE YANG BETUL TERUS DARI PAKAR  NUTRISI 

Cikta selalu menghadiri kelas-kelas nutrisi yang dianjurkan oleh Pakar Nutrisi Shaklee. In shaa Allah Cikta akan bantu anda. “Jika saya beli vivix dengan orang lain & mintak Cikta untuk berikan konsultasi boleh?” Jawapannya: TIDAK, ianya sangat EXCLUSIVE. Anda hanya akan dapat FREE PREMIUM CONSULTATION dan MONITORING sehingga berjaya in shaa Allah.

Penting sangat ke dapat cara makan yang betul?

Ya sangat penting, jika tidak duit anda akan hangus begitu sahaja tanpa dapat result yang diinginkan.

Jika anda membeli Produk Vivix Shaklee dengan Cikta, Cikta akan memberikan anda harga ahli yang murah dengan syarat anda perlu mendaftar menjadi ahli shaklee terlebih dahulu di bawah bimbingan Cikta.

(3) DI JAMIN STOK TERKINI.

Anda tak perlu ragu-ragu tentang stok Produk Vivix Shaklee original, Cikta juga merupakan pengedar vivix shaklee  yang mempunyai stok yang baru. Kualiti lebih terjamin dan anda tidak akan dapat produk yang sudah nak expired. Jika lokasi anda di area Gelang Patah, Iskandar Puteri, Skudai, Perling, Bandaraya Johor Bahru, Pandan, Ulu Tiram dan area berdekatan Cikta bersedia untuk COD ke lokasi anda. Jika anda bukan di kawasan yang Cikta senaraikan, jangan risau Cikta mempunyai rangkaian dan rakan Pengedar Vivix Shaklee yang luas diseluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Dan pengeposan juga Cikta akan selesaikan setiap hari.

Selain itu, Cikta juga menggunakan khidmat order terus secara online melalui website shaklee. Produk vivix Shaklee anda akan di hantar melalui khidmat GDEX. Tempoh barang sampai dalam masa 3-5 hari bekerja.

(4) ANDA BOLEH DAPAT KEAHLIAN  & PENGHANTARAN PERCUMA DENGAN STOKIS VIVIX SHAKLEE

Jika anda nak lebih jimat, setiap pembelian 2 botol vivix  keatas anda akan dapat:

  1.  Dapat Keahlian Secara Percuma

  2. Dapat Harga Lebih JIMAT sehingga 30%

  3. Khidmat Penghantaran Percuma

  4. Dapat Pulangan Tunai sebanyak RM30+ terus keakaun bank anda

Jika anda mendaftar dengan Cikta, anda juga BOLEH BELI SENDIRI SECARA ONLINE/ CALL HQ TANPA MELALUI MANA-MANA AGENT SHAKLEE.

Anda selalu tak yakin bila beli dengan agent?tak perlu risau lagi sebab anda boleh membuat pembelian sendiri secara online. Direct terus ke HQ Shaklee. Malah HQ Shaklee juga menyediakan sistem penghantaran direct dari HQ Shaklee. Anda booking hanya dalam 2-3 hari barang akan sampai siap dengan bungkusan Shaklee. Sangat eksklusif.

Jika anda memerlukan Vivix Shaklee untuk COD, boleh hubungi Cikta terus. Cikta akan bantu anda untuk terus berhubung kepada Agent & Stokis Shaklee Cikta. Antara Kawasan & Bandar yang team Cikta boleh COD Produk Shaklee: Seluruh Putrajaya, Kuala Lumpur, Shah Alam, Cheras, Bangi, Klang, Seremban, Senawang, Ayer Keroh, Masjid Tanah, Bandar Melaka, JB ,Johor Bahru, Gelang Patah, Iskandar Puteri, Ulu Tiram, Skudai, Kulai, Kluang, Potian, Kuantan Pahang, Kuala Terengganu, Kemaman, Dungun, Paka, Besut, Marang Terengganu, Kota Bharu Kelantan, Ipoh Perak, Sungai Petani, Alor Setar Kedah, Seberang Jaya Penang, Perlis, Miri, Kuching Sawarak, Kota Kinabalu, Sandakan, Tawau Sabah dan banyak lagi.

Jika anda berminat untuk menambah pendapatan atau mencari peluang perniagaan untuk menambah income sampingan. Boleh juga menghubungi Cikta dengan segera kerana Cikta ada peluang perniagaan yang mampu bantu anda untuk mempunyai income 4 angka sebulan. Hubungi Cepat tau!

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge