3C Kelebihan Anda Akan Dapat Daripada Bisnes Shaklee

Semua manusia normal memang akan mempunyai impian. Anda, Cikta dan kita semua pastinya mempunyai impian. Sebagai contoh impian untuk memiliki kereta yang selesa, kewangan yang kukuh, rumah idaman, melancong melihat keindahan dunia ciptaan Allah dan banyak lagi. Namun seringkali kita terpaksa melupakan impian-impian tersebut atas faktor komitmen dan tanggungjawab serta tuntutan hidup.


Ramai yang menganggap segala impian hanyalah angan-angan kosong dan ianya tidak mungkin akan menjadi kenyataan. Tapi tahukah Anda bahawasanya dengan bisnes Shaklee segala yang Anda impikan boleh jadi kenyataan asal tahu caranya dan berusaha ke arahnya.

Cikta jemput Anda untuk saksikan video ini dengan hati yang terbuka. Kisah bagaimana orang biasa yang pada mulanya menjalankan bisnes Shaklee untuk kelangsungan hidup akhirnya berjaya sampai ke peringkat tertinggi didalam Shaklee Malaysia iaitu Master Coordinator serta pendapatan mereka kini 5angka dan tidak mustahil akan meningkat lagi dimasa akan datang.

Anda tak seharusnya takut untuk berimpian. Jangan takut untuk menyimpan angan-angan. Teruskan berimpian tetapi ianya mestilah disertakan dengan usaha. Doa semoga dimakbulkan segala keinginan.

3C Dalam Shaklee

Konsep 3C yang Shaklee janjikan adalah benar iaitu Cash, Car dan Convertion Bonus. Ya dengan hanya yuran pendaftaran sebanyak RM65 anda mampu meneruskan dan menunaikan impian anda. In shaa Allah!

Shaklee menjanjikan 3C kepada para pengedarnya yang berusaha keras. Iaitu :

  1. Cash Bonus (Tunai)

Jika Anda membuat keputusan untuk menjadi pengedar Shaklee dan ingin menjual produk Shaklee. Anda akan mendapat kelebihan untuk mendapat harga ahli. Dan pelanggan akan membeli dengan Anda dengan harga runcit (retails price).

Selain untung runcit untuk penjualan produk Shaklee, setiap produk Shaklee yang Anda beli mempunyai point/ unit value (uv) yang boleh dikumpulkan untuk ditukarkan kepada tunai. Di waktu pertengahan setiap bulan dikala semua orang sedang sesak sementara menunggu gaji, Anda dapat bonus. Seronok kan?

Sangat mudah sistem kumpul point yang Shaklee sediakan ini, waima kita menyertai Shaklee hanya untuk makan sendiri sekalipun kita juga akan mendapat point daripada setiap pembelian. Boleh share beli supplement Shaklee dengan ahli keluarga, officemates, jiran tetangga dan lain-lain. Senang kan?

  1. Car Bonus

Apabila sudah mencapai ke suatu tahap dimana point/unit value (uv) Anda semakin bertambah kerana organisasi dan bisnes Anda semakin berkembang, Anda akan layak mendapat Bonus untuk CAR (kereta). Shaklee tidak memberi sebuah kereta untuk pengedarnya. Car Bonus ini adalah dalam bentuk tunai. Terpulang kepada Anda mahu membeli apa jenis kereta atau anda boleh menyelesaikan hutang kereta yang sedia ada, boleh juga simpan atau guna untuk kegunaan lain.

  1. Convention Bonus

Apabila sudah sampai ke suatu peringkat organisasi Anda berkembang dan maju. Anda akan dapat diberikan peluang untuk merasa FREE trip iaitu percutian yang indah di dalam dan luar Negara atau pakej menunaikan UMRAH bertaraf 6 bintang secara PERCUMA. Semuanya di taja sepenuhnya oleh pihak Shaklee. Anda juga boleh membawa pasangan dan anak-anak serta keluarga mengikut kelayakan. Seronok kan?

Bisnes Shaklee bukanlah bisnes jangkamasa pendek dan singkat, hari ini kita buat, esok kita sudah dapat mencapai kejayaan. Ianya memerlukan kesabaran, kerajinan dan komitmen yang tinggi. Ianya adalah bisnes jangkamasa panjang.

Sekiranya Anda masih tercari-cari peluang untuk menambah pendapatan secara separuh atau sepenuh masa. Anda boleh terus menghubungi Cikta. Anda akan di bimbing untuk sama-sama berjaya bersama kami. From zero to hero.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge