Atasi Masalah Sendi Insan Tersayang Dengan Set Sendi Shaklee Yang Selamat dan Berkesan.

“Kadang-kadang menangis  sebab tak tahan dengan radang pada sendi. Hendak berjalan pun sakit sangat. Setiap 2 minggu ambil injection untuk kurangkan radang tapi tak baik-baik juga.” antara luahan mereka yang menderita masalah saraf ini.

Tegarkah kita hendak biarkan sahaja orang yang kita sayang terutamanya ibu, ayah atau pasangan kita menderita akibat sakit sendi? Tentunya tidak kan? Mari teruskan pembacaan anda. Semoga artikel ini bermanfaat untuk anda dan keluarga anda. In shaa Allah!

Sakit sendi adalah terbahagi kepada dua iaitu:

1)      Osteoarthritis

Osteoartritis ialah dimana keadaan terdapat kemusnahan pada rawan yang menyelaputi sendi-sendi. Ianya lebih biasa terjadi pada usia yang lanjut dan pada mereka yang menegangkan sendi mereka, contohnya seperti mereka yang bekerja keras dan mereka yang mempunyai berat badan yang tinggi atau dengan kata lain terlampau gemuk. Sendi-sendi yang kerap terlibat adalah sendi pinggang, lutut dan tulang belakang.

2)      Arthritis Reumatoid

Penyakit ini pula memberi kesan terutamanya pada sendi di bahagian jari-jemari dan pergelangan tangan. Sendi-sendi lain yang turut terlibat adalah pada bahagian bahu, lutut dan kaki. Perawatan yang awal adalah penting dan harus dimulakan untuk mengurangkan kecacatan.

Set Cadangan Untuk Masalah Sendi Dari Shaklee

OmegaGuard – Minyak ikan yang berfungsi sebagai antiradang pada sendi dan saraf. Rasa kebas juga boleh disebabkan oleh masalah sistem saraf yang lemah. Ianya juga berfungsi untuk melancarkan aliran darah ke seluruh badan. OmegaGuard Shaklee adalah bebas daripada logam berat kerana ianya telah melalui proses penyulingan yang ketat dan terkawal.

Ostematrix – Sangat berkesan untuk membantu proses pengecutan pada otot dan saraf dengan sempurna supaya tekanan darah dapat berjalan dengan lebih lancar. Ianya turut membantu penyerapan kalsium ke dalam badan dan memperkuatkan tulang dan gigi. Ianya juga menjaga kekuatan tulang, mengelakkan kekejangan dan kebas, juga melancarkan pembuangan bahan buangan dalam badan.

BComplex – kebas pada anggota badan merupakan tanda badan kita kekurangan vitamin B12. Jadi, pengambilan vitamin B Complex amat sesuai kerana mengandungi 8 jenis vitamin B termasuk vitamin B12. B Complex Shaklee merupakan kumpulan vitamin B yang paling lengkap.

Vivix Shaklee – Ianya sangat bagus untuk membantu memperbaiki sel, menyihatkan sendi, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki sel keperingkat DNA.

  • Membantu memperbaiki sel keperingkat DNA.

Setiap hari, tubuh kita akan mengalami kerosakan DNA dan salah satunya adalah akibat radikal bebas yang menyebabkan proses penuaan berlaku dengan begitu cepat. Vivix Shaklee ini berfungsi membantu melindungi sel tubuh kita sehingga keperingkat DNA dan melambatkan proses tersebut. Ianya juga sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, untuk membantu mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

  • Memperbaiki tenaga sel.

Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix Shaklee berfungsi untuk membantu menguatkan sel tubuh.

  • Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dansendi.

Semakin tua, semakin kita akan rasa sakit di sana dan sini, ingatan juga semakin pudar. Vivix Shaklee membantu mengembalikan keremajaan anda. In shaa Allah!

Sakit Osteoathritis Ayah Kian Pulih Dengan Set Sendi Shaklee.

Testimoni Set Sendi Shaklee.

Untuk terus membeli Set Sendi Shaklee ini, sila klik :

Untuk sebarang pertanyaan tentang Set Sendi Shaklee, konsultasi tentang cara mengamalkannya, pertanyaan tentang produk-produk Shaklee yang lain atau Jika anda ingin mendapatkan harga yang jauh lebih murah daripada harga biasa jika anda daftar ahli, anda boleh menghubungi Cikta.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge