Bisnes Modal Bawah RM100 Dengan Pulangan Yang Lumayan

Sekarang ini sudah banyak teknik pemasaran dan peluang bisnes yang kita boleh buat bagi menjana pendapatan untuk memperbaiki ekonomi keluarga kita. Sama ada pendapatan  sampingan ataupun secara fulltime. Paling Best tak perlu nak pening kepala nak hasilkan produk sendiri la, nak sewa kedai la, nak bayar pekerja la dan macam-macam lagi la.

Macam Cikta dulu nak mula berniaga tapi modal takde sampailah sekarang alhamdulillah Cikta dapat membantu anak buah dalam legacy Cikta iaitu dibawah team GIO untuk mendapat pendapatan 4angka sebulan. OK! Jom Cikta kongsikan bagaimana Cikta terjebak dengan Bisnes Modal Kecil Bawah RM100 tapi Pulangannya memang Lumayan.

Untuk kisah jatuh bangun Cikta dalam perniagaan sila klik SINI.

Bisnes Yang Adil dan Patuh Syariah

Cikta bertambah yakin dengan perniagaan Shaklee ni apabila mengetahui tentang sistemnya yang adil. Walaupun Shaklee memasarkan produk dengan cara MLM (multi-level-marketing) tetapi tidak seperti yang Cikta sangka.

Sistem perniagaan Shaklee berdasarkan siapa buat dia dapat. Iaitu Downline boleh dapat Bonus lebih dari upline dan Downline juga boleh dapat rank lebih tinggi daripada upline. Sebab itulah Shaklee bisnes yang patuh syariah.

Bisnes bermentor

Upline adalah mentor untuk memberi tunjuk ajar dalam bisnes shaklee. Dalam bisnes ini kita akan di pantau dan diajar oleh mentor yang berpengalaman. Macam kita masa disekolah dulu, ada cikgu yang ajar dan menegur apabila kita buat silap, kan?Dan jangan risau Cikta adalah mentor anda.

Bisnes yang Flexible

Flexible iaitu kita tidak perlu menjaga kedai secara fizikal. kedai hanya secara online. kita boleh uruskan bisnes ni dimana sahaja kita berada. Sampaikan sebelum masuk Labour room pun sempat pos produk kepada customer. Percayalah!

Pos pula kita hanya buat pesanan dari web shaklee dan segala urusan packing sehinggalah customer terima barang diuruskan oleh pihak shaklee. Mudah je kan, sehiggalah bisnes ini menjadi pilihan surirumah, pelajar dan mereka yang sangat sibuk dengan tugasan hakiki. Macam dropship kan? Tapi sistem yang Shaklee sediakan ni lagi senang. Dapat untung runcit dan bonus bulanan untuk point yang telah dikumpul.

Untuk 3C yang ditawarkan oleh Syarikat Shaklee boleh klik SINI.

Bagaimana Menjadi Ahli Shaklee?

Anda mempunyai 2 pilihan sama ada :

  • Membayar yuran pendaftaran serendah RM65 + RM10 (Postage) . Yuran ini adalah untuk menampung kos Starter Kits yang mengandungi pelbagai informasi yang penting tentang produk, harga, keberkesanannya, Landmark study yang dijalankan serta Business Manual bagi mereka yang berminat untuk menjalankan perniagaan Shaklee.

Atau

  • Anda juga boleh memilih untuk membuat pembelian produk Shaklee sebanyak 200point UV (unit value) iaitu bersamaan dengan RM650 . Anda akan mendapat KEAHLIAN SECARA PERCUMA (bernilai RM65) dan Pulangan Cash (Cash Bonus/Rebate) sebanyak RM30++ . Anda jimat hampir RM100.

Sekiranya anda berminat untuk menyertai Cikta untuk sama-sama menjadi surirumah yang berpendapatan sendiri bagi membantu suami anda atau isteri yang bekerja dan ingin memperkukuhkan ekonomi rumahtangga. Sila hubungi Cikta. Cikta adalah pengedar Shaklee yang berdaftar secara sah sejak tahun 2013. Kini Cikta adalah leader didalam group Celikvitamin Group dan Sr Supervisor Shaklee yang telah melahirkan supervisor yang berpendapatan 4angka sebulan. Jom la contact Cikta segera.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6012-7652258

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge