Bisnes Modal Kecil Dan Mudah Menjana Income Dari Rumah

Malam sebelum anak-anak tidur kami borak. Kebetulan anak sedara Cikta yang berdua ni ada dirumah. Almaklumlah kakak dan mak sekarang sedang mengerjakan ibadah umrah. Alhamdulillah rezeki mereka. Doakan semoga mereka dipermudahkan urusan disana dan dapat melakukan ibadah umrah dengan sempurna. In shaa Allah lepas ni kami sekeluarga pula. Amin.

 

So berbalik kepada topik perbualan kami anak beranak. Masa tu depan tv so anak sedara Cikta yang perempuan tanya “Acik, kalau jadi artis, acik popular, acik happy tak?” Terus Cikta jawab “Entah ya. Tak terfikir pula nak jadi artis sebab hidup acik sekarang ni dah best dah.”

Kebaikan Menjadi Online Seller Dan Pengedar Shaklee

Ya serious! Jadi online seller bukan cita-cita Cikta. Tapi lepas berkenalan dengan bisnes Shaklee ni Cikta memang tak terfikir untuk terjun ke bidang lain. Dalam erti kata lain Cikta happy dengan life as online seller ni sekarang. Jangan suruh kerja semula memang tak layan. Lagipun suami Cikta memang berkeras tak nak hantar anak-anak ke rumah pengasuh. So biarlah Cikta jaga sendiri.

Online seller ni best sebab sambil berbisnes Cikta boleh mengasuh dan menjaga anak sendiri. Itu yang paling Cikta dan suami memang harapkan. Anak-anak pun dapat membesar di depan mata. Itu Cikta rasa memang impian setiap ibu dalam dunia ni kot kan?

Time management pon Cikta arrange sendiri.. Time bila nak masuk SOHO untuk update artikel di blog ni atau di blog ibuohsem.com tanpa perlu dipaksa atau terpaksa. Semuanya Cikta arrange sendiri dan kedai online Cikta buka 24jam. Ianya sangat menjimatkan masa dan ianya tidak terhad kepada orang terdekat sahaja. Pasarannya lebih meluas, sehinggakan kadang-kadang Cikta ada dapat customer dari sabah, sarawak, singapura dan banyak lagi.

Kebebasan masa memang Cikta dapat sekarang ini. Cikta tak perlu keluar rumah pagi, tak perlu berkejar untuk buka kedai dan duduk menunggu di kedai sampai ke petang atau malam.

Kos untuk memulakan bisnes online ini sangat rendah. Lagi-lagi Cikta memilih menjadi pengedar Shaklee dengan bayaran pendaftaran hanya RM75 sahaja. Jadi Cikta tak terfikir pun risiko untuk rugi. Hanya dengan 2 3 jualan sahaja sudah boleh cover kos permulaan itu. Jimat kan?

Cikta tak perlu menyewa kedai dan membayar gaji pekerja untuk bisnes Shaklee ini. Semuanya Cikta lakukan sendiri dengan bantuan sistem shaklee yang sangat mesra SID. Untuk perkhdmatan pengeposan ke seluruh Malaysia juga Shaklee sediakan, Cikta cuma klik klik dari rumah sahaja dan pihak shaklee uruskan. Macam sistem dropship kan?

Pilihlah Cikta Sebagai Mentor Dalam Bisnes Shaklee Anda.

Cikta merupakan seorang Pengedar Shaklee yang berdaftar yang sah di Malaysia. Cikta memulakan perniagaan Shaklee secara online sejak daripada tahun 2013 iaitu setelah setahun menjadi pengguna produk Shaklee. Dalam Shaklee konsepnya mudah sahaja. Iaitu Use, Share dan Built. Kita guna, kita share kebaikan produk Shaklee ni dan Keistimewaan berbisnes dengan Shaklee. Tapi ingat jika anda decide untuk memulakan perniagaan dalam Shaklee anda perlulah memilih mentor yang betul untuk guide bisnes anda. Jika Anda tersalah pilih jawabnya tak kemanalah.

Jadi pilihlah Cikta sebagai orang yang bertanggungjawab memberi bimbingan kepada Anda. Cikta merupakan seorang leader dibawah naungan CelikVitamin Group satu kumpulan yang hebat juga telah melahirkan ramai yang berpendapatan 4angka sebulan. Di bawah CelikVitamin Group ini kami datang dari pelbagai latarbelakang seperti surirumah, engineer, doktor, nurse dan macam-macam lagi. So perbincangan kami lebih meluas.

Cikta juga seorang senior Supervisor Shaklee yang mana Cikta berjaya melahirkan beberapa orang leader yang berpendapatan 3 hingga 4 angka dibawah group Cikta sendiri iaitu Geng Ibu Ohsem.

Cikta sangat komited untuk memberi bimbingan dan tunjuk ajar kepada mereka yang mahu sama-sama berjaya. In shaa Allah!

Apa yang Shaklee tawarkan kepada Pengedarnya yang sah? Baca di SINI.

Hubungi Cikta Segera!!!

Jika anda berminat untuk sama-sama menjana income 3 atau 4angka bersama Shaklee dengan kaedah yang mudah dan berkesan boleh hubungi Cikta segera.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6012-7652258

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge