Peluang Bekerja Sambilan Dari Rumah Dengan Pendapatan Yang Lumayan.

Ramai golongan ibu-ibu cenderung untuk menjalankan kerja sambilan dari rumah. Ini adalah kerana mereka akan dapat menjaga sendiri anak-anak dan dalam masa yang sama boleh membantu menambah pendapatan keluarga. Cikta adalah salah seorang ibu yang memilih untuk berkerja sambilan di rumah sambil membesarkan 3orang amanah Allah ni.

Mungkin ramai yang sedar tentang ekonomi Negara kita sekarang. Barang keperluan makin lama makin mahal. Duduk sahaja dirumah sambil menjaga anak-anak memang dapat menjiimatkan perbelanjaan daripada menghantar anak ke pengasuh atau taska. Tapi Cikta inginkan lebih daripada berjimat. Cikta mengidamkan pendapatan sampingan yang membolehkan Cikta untuk membeli apa jua dengan penndapatan atau income sendiri. Cikta rasa ramai juga ibu-ibu atau isteri-isteri seperti itu bukan? Ingin berdikari tanpa berharap kepada duit suami.

Alhamdulillah sekarang ini sudah lebih kurang 6tahun Cikta berhenti dari kerja hakiki dan 5tahun menjalankan perniagaan secara online daripada rumah dengan bimbingan dari mentor yang berpengalaman di dalam selok-belok dunia perniagaan Shaklee secara online ini.

Alasan Popular Kerja Sambilan Dari Rumah.

5 alasan yang popular untuk memilih kerja sambilan dari rumah

 1. Gaji atau pendapatan dari kerja hakiki tidak mencukupi untuk menanggung kos sara hidup yang kini semakin meningkat.
 2. Ingin pendapatan tambahan untuk memenuhi impian atau keinginan. Contohnya rasa nak melancong, nak makan tempat best atau mewah dan nak hantar anak ke sekolah swasta.
 3. Memenuhi masa terluang. Daripada tak buat apa-apa baik Anda buat sesuatu yang boleh menambah pendapatan. Kan?
 4. Memang minat berniaga. Golongan ini memang akan tercari-cari peluang untuk berbisnes yang tidak mengganggu kerja hakiki.
 5. Tertekan dengan kerja sekarang dan merancang untuk berhenti kerja, jadi mereka menjalankan perniagaan sebagai persediaan selepas berhenti nanti.

Komitmen 100%.

Walaupun nampak seperti mudah, bekerja sambilan dari rumah memerlukan komitmen yang sangat tinggi. Walapun ianya dilakukan secara sambilan tetapi usaha yang diberikan haruslah 100%. Jika tidak hasilnya juga mungkin tidak akan jadi seperti yang diharapkan. Kerja sambilan tidak menjadi salah selagi ianya tidak mengganggu kerja hakiki dan ianya daripada sumber yang halal.

Anda berminat nak cari kerja sambilan di rumah untuk menambah pendapatan, tapi tak ada idea nak buat apa yang best? Jom Cikta share tentang peluang yang Shaklee tawarkan.

Perniagaan Shaklee Terbaik.

Diantara kelebihan bisnes Shaklee dari sudut keuntungan yang ditawarkan ialah:

 1. Bisnes dengan modal yang kecil. Malah boleh dapat secara percuma
 2. Untung runcit hasil jualan produk kepada customer yang bukan ahli
 3. Bonus daripada point yang dikumpulkan setiap bulan.
 4. Dapat leadership bonus sehingga level ke-6
 5. FREE TRIPsetiap tahun dalam negara dan luar negara
 6. CAR SUBSIDY PROGRAM
 7. AWARD RECOGNITIONsetiap tahun
 8. Dapat hadir Global Conference di USA
 9. Dapat bergaul  dengan para saintis dan doktor yang menjalankan Research dan Development


Shaklee adalah perniagaan yang memberi REAL MONEY. Jangan risau!

Support Dari Mentor dan Team Yang Kuat.

Paling seronoknya dalam menjalankan perniagaan Shaklee ini adalah Cikta bergerak secara berkumpulan. Dan Cikta berada dalam kumpulan yang sangat aktif dan hebat. Memang sangat berbeza jika kita bisnes secara berseorangan, ianya sangat susah. Bila ada team, kita akan rasa kuat dan masing-masing akan saling melengkapkan antara satu sama lain.

Jangan risau sekiranya anda merupakan seorang ibu atau pekerja yang sibuk dengan rutin harian. Kini segalanya dihujung jari sahaja. Sesi coaching juga dijalankan secara online seperti group whatsapp, facebook, telegram dan lain-lain lagi.

Cikta rasa peluang perniagaan seperti ini adalah tidak patut untuk dilepaskan. Untuk sebarang maklumat lanjut, Anda boleh menghubungi Cikta dengan kadar segera. Sekarang kami di CVG juga ada menjalankan Projek RM2000 By CVG. Projek ini bagi membantu usahawan Shaklee yang baru untuk memberikan komitmen 100% dengan bantuan mentor yang terpilih.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge