Peluang Buat Income Lumayan Dengan Modal Kecil Untuk Pelajar Universiti

Sekiranya Adik sekarang sedang mencari pendapatan sampingan tanpa modal besar dengan untung lumayan, teruskan pembacaan. Ini kerana article ini sangat membantu dan membuka jalan kepada Adik, terutamanya jika Adik adalah seorang pelajar. Baca Sampai habis ya.

Cikta sendiri dulu pernah mencari perniagaan yang dapat membantu menyokong kewangan ketika masih belajar. Namun akibat kurang ilmu dan usaha perniagaan itu tidak sampai kemana. Jadi hari ini Cikta rasa sangat terkilan jika tidak berkongsi peluang baik untuk mendapat pendapatan lumayan kepada adik-adik yang betul-betul memerlukan peluang ini.

Perniagaan Modal RM75 untung Lumayan

Mesti Adik tertanya-tanya perniagaan apa ni ya? Mari Cikta berterus-terang! Cikta nak tawarkan peluang untuk menjadi Shaklee Indipendent Distributor (SID), Jangan risau tentang kualiti produk yang akan Adik jual kerana Shaklee merupakan sebuah syarikat suplemen berasaskan bahan 100% semalajadi, terbukti selamat dan berkesan serta wujud 100tahun lebih dipasaran.

RM75 adalah untuk pendaftaran sebagai SID dan automatik Adik boleh menjadi pengedar shaklee yang sah. Untung dan pendapatan bersama business shaklee ini adalah tanpa had. Walaupun Adik seorang pelajar Adik juga boleh menjana pendapatan 3 angka, 4 angka atau pun sehingga 5 angka, ini adalah tidak mustahil langsung dengan business Shaklee. In shaa Allah!

Apa yang Special Shaklee Berikan kepada SID?

Shaklee menyediakan banyak kelebihan berbanding dengan business lain. Antara kelebihan yang Adik akan dapat jika bergiat aktif sebagai SID adalah :

3 C special iaitu

1. CASH

2. CONVENTION 

3. CAR BONUS 

Mari tonton video ini.

Perniagaan Yang Sesuai Dengan Pelajar.

Cikta tahu, menjadi seorang pelajar amat besar tanggungjawabnya. Mana tidaknya kena pastikan  tugasan siap dan lulus dengan cemerlang dalam setiap Ujian dan peperiksaan. Namun Cikta juga sedar kekangan kos sara hidup yang tinggi memaksa kita untuk keluar dari zon selesa.

Business shaklee menyediakan sistem online yang sangat mudah untuk dikendali. Setiap ahli mempunyai ID untuk login ke www.shaklee2u.com.my

Antara kemudahan yang disediakan :

1. Maklumat produk disediakan secara online dan kelas-kelas produk juga disediakan oleh Cikta dan team.

2. Tak perlu simpan atau pos produk

Dalam sistem online juga, boleh buat seperti dropship – shaklee akan terus pos kepada pelanggan Adik. Jadi Adik tidak perlu simpan stok untuk tujuan pengeposan kepada pelanggan dan semestinya Adik akan terus mendapat untung runcit.

Kelebihan Menjadi SID shaklee dibawah Team Cikta

Sekiranya Adik ingin menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan dan mendapat bimbingan dalam selok belok berbisnes, pemilihan team sangat penting.

TeamCikta memang sangat aktif dan serius sejak tahun 2013 dalam membantu Adik untuk menjana pendapatan dan maju dalam bisnes Shaklee.

Kami terdiri dari team yang saling membantu untuk memberikan ilmu dan selok belok business. Group support yang tidak akan membiarkan Adik keseorangan.

Bagaimana Untuk Sertai Team Cikta (GIO)?

Jangan berlengah lama-lama, peluang sudah ada didepan mata. Istimewa untuk anak didik team #GIO kelas asas untuk menjadikan Blog sebagai lubuk duit juga kelas untuk marketing sales seluruh Malaysia secara halimunan. Jom hubungi Cikta.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

1 Comment

  1. Bagus ni untuk adik2 yang minat berbisnes tapi masih belajar. Kesedaran dari awal dalam membina empayar perniagaan memang suatu peluang yang jangan dilepaskan.

    Terima kasih Cikta atas peluang yang dikongsi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge