Peluang Menjana Pendapatan Sehingga 4angka Sebulan Sambil Menjaga Anak Dirumah.

Sudah 5tahun lebih Cikta bekerja dari rumah. ‘Work At Home Mom’. Jika masa Umar masih baby seriously rasa teragak-agak dengan keputusan untuk meninggalkan dunia pekerjaan. Betul ke apa yang aku buat ni? Boleh ke hidup kalau suami seorang sahaja yang kerja? Astaghfirullahalazim. Walaupun masih berbelah bahagi. Tapi Cikta yakin rezeki itu Allah yang bagi, bukan manusia.

Sebenarnya sejujurnya sebelum dan semasa menjadi Pengedar Shaklee ini, Cikta ada juga mencuba-cuba bisnes lain. Ada yang modal mencecah RM10k. Hangus macam tu saja. Ada yang modal tak sampai RM1k juga hangus terbakar. Dan hanya Shaklee ni saja yang buat Cikta jatuh cinta hingga kini dengan sistemnya, modal cuma RM65 tetapi Cikta sudah merasa 3 ke 4angka bonus setiap bulan. Oklahkan Rm600-Rm700 dalam tangan, anak depan mata, siapa yang nak bagi, setuju tak?

Pilihan Dan Impian Semua Ibu Bapa

Disebabkan anak-anak Cikta sudah ada 3orang. Pilihan untuk bekerja semula itu memang tidak ada. Suami Cikta juga sependapat dengan Cikta yang menginginkan anak-anak membesar didepan mata. Cikta percaya ini adalah impian bagi setiap ibu yang mempunyai anak-anak. Membantu suami untuk memperbaiki ekonomi rumahtangga serta menjaga anak-anak sendiri.

Cikta adalah pengguna product Shaklee untuk menyelesaikan masalah penyusuan Cikta. Daripada seorang pengguna yang jatuh cinta dengan produknya seterusnya dengan bisnesnya. Cikta mula berkenalan dengan bisnes Shaklee ni pada tahun 2013, setahun selepas menjadi pengguna produk Shaklee.

Jom berkenalan serba sedikit dengan Shaklee, Orang kata tak kenal maka tak cinta. Manalah tahu 1 hari nanti berjodoh macam Cikta sekarang ni ha, kan? Jangan lupa hubungi Cikta tau! Cikta guide anda from zero to hero. In shaa Allah!

Apa Itu Shaklee?

Shaklee adalah merupakan jenama makanan tambahan popular yang sudah mencecah usia 100 tahun lebih. Jenama antarabangsa yang banyak mengubah tahap kesihatan manusia di dunia menjadi lebih baik. Shaklee adalah syarikat yang mencipta multi-vitamin pertama didunia pada tahun 1915. Lama kan?

Shaklee Corporation adalah syarikat MLM pertama di dunia yang ditubuhkan pada tahun 1956. Shaklee adalah pakar, pelopor dan peneraju dalam industri vitamin atau makanan tambahan serta produk yang berasaskan kesihatan dan kecantikan. Shaklee telah melaburkan lebih daripada RM 1 billion bagi membuat penyelidikan dan pembangunan untuk produknya. Dengan kos sebanyak ini, Shaklee dapat menjamin produk mereka adalah berkesan dan selamat digunakan dalam jangkamasa panjang. Jadi anda tidak perlu risau memilih produk Shaklee untuk diniagakan kerana semua produknya selamat dan berasaskan alam semulajadi.

Dan Cikta juga adalah salah satu daripada testimoni yang berpuas hati dengan keberkesanan produk Shaklee.

Bisnes Shaklee.

Mungkin anda seorang pengguna atau juga pernah mendengar tentang keberkesanan produk-produk Shaklee. Tapi sedarkah anda bahawa Shaklee menawarkan peluang untuk anda menjana pendapatan yang lumayan dan kukuh walaupun hanya berbisnes dari rumah.

Produk Shaklee dicipta bagi membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan dan kecantikan yang amat diperlukan dizaman yang penuh pencemaran ini. Maka anda tidak perlu risau tentang sejauh mana produk Shaklee ini boleh dijual atau dipasarkan.

Selain itu Shaklee ialah bisnes masa hadapan kerana ianya memiliki elemen seperti :

– Work from home.

– Produk kesihatan.

– Sumber semulajadi & selamat.

– Produk kecantikan.

Bagaimana Kita Boleh Menjana Pendapatan Dari Rumah?

Hanya dengan berkongsi melalui media sosial Cikta dapat menyebarkan kebaikan produk yang dahulunya hanyalah produk yang Cikta amalkan. Kini surirumah seperti Cikta juga mampu mendapat pendapatan sehingga 5 – 6 angka dengan bisnes Shaklee. Percaya ?

Ramai yang mula sedar tentang kesan bahaya ubat-ubatan untuk jangkamasa yang panjang maka ramai yang mula memilih untuk makan makanan yang sihat dan amalkan makanan tambahan untuk mengisi kekosongan pada nutrisi mereka. Ianya lebih selamat. Ada yang menjadikan vitamin keperluan kesihatan dan kecantikan dari dalaman. Ini lah peluang anda.

 

Kami lebih memilih untuk menggunakan pemasaran secara Online. Untuk menjana pendapatan lumayan dari rumah anda hanya memerlukan smartphone atau laptop dan line internet untuk berkongsi tentang kebaikan produk Shaklee.

Pilih Group Yang Tepat.

Sekiranya anda membuat keputusan untuk mendaftar bersama Cikta di bawah group Celikvitamin Group, anda akan diberi bimbingan secara percuma bagaimana untuk membuat perkongsian yang berkesan di laman sosial seperti FB dan IG mahupun di blog. Dan terbaru kini di Vlog. Serious memang boleh pergi jauh. In shaa Allah!

Kami juga akan menyediakan kelas, bimbingan, pengetahuan tentang produk dan banyak lagi hanya dihujung jari anda tanpa memerlukan anda untuk keluar dari rumah dan meninggalkan anak-anak serta pasangan anda. Senang bukan?

Kami mengajar bagaimana untuk membina tapak pemasaran yang kukuh supaya pelanggan yakin dengan anda dalam masa yang singkat dan semua teknik ini sudah diuji keberkesanannya untuk mendapatkan jualan.

Shaklee menyediakan laman web www.shaklee2u.com, untuk semua ahlinya bagi memudahkan kerja menjual produk secara online dan juga bagi memudahkan ahlinya untuk membeli waima untuk makan sendiri tanpa keluar daripada rumah.

Pengedar Shaklee boleh kerja di rumah atau dimana- mana saja dengan kebebasan masa. 90% urusan bisnes diuruskan oleh Shaklee melalui laman web ini termasuklah packing barang dan mengeposnya.  Anda boleh order produk selepas itu menghantar produk itu ke mana- mana destinasi dalam Malaysia dan produk tersebut akan sampai ke penerimanya dalam 2-3 hari berkerja.

Dilaman web ini anda juga boleh melihat jumlah jualan dan pendapatan anda. Download nota, poster dan maklumat produk. Melihat promosi bulanan. Walaupun Cikta sedang bercuti contohnya, Cikta masih boleh menguruskan bisnes menggunakan smartphone saja.

Pengedar Perlukan Latihan?

Anda tidak memerlukan sijil, diploma, ijazah mahupun PhD untuk melayakkan anda menjadi seorang Pengedar Shaklee yang berjaya. Semuanya bergantung kepada usaha dan semangat yang tinggi.

Anda hanya perlu ikut langkah- langkah yang akan diajar setelah anda mendaftar kelak. Antara kemahiran yang akan diajar adalah teknik pemasaran online atau offline serta ilmu produk.

Antara bimbingan yang akan diberikan seperti :

– Perbincangan produk dalam group whatsapp (Text & Audio)

– Kelas santai ilmu bisnes dan produk (online/offline)

– Sesi coaching one by one.

– Kelas Nutrisi oleh Shaklee ( kanak- kanak dibenarkan ikut serta)

– FB Live Streaming

– Latihan praktikal berkaitan skin care seperti Facial

– Dan banyak lagi yang pastinya amat memudahkan anda.

Income Dalam Shaklee

Ada beberapa bentuk income dari bisnes Shaklee seperti :

– Keuntungan runcit ( 20% hingga 35%) – Harian

– Bonus komisyen ( 21% ) – Bulanan

– Insentif kereta – Bulanan

– Percutian 6 bintang – Tahunan

Pendapatan dalam perniagaan ini tidak terhad. Semuanya bergantung atas kerja keras anda. Anda boleh dapat jauh lebih banyak daripada itu kalau anda mahu. Ingat, semuanya atas usaha dan semangat anda!

Anda Mesti Kena Joint Team Cikta 

Kami di Celikvitamin Group mengamalkan system mentoring dan bukan sekadar coaching. Kami sebagai leader akan sedaya upaya akan memastikan anak-anak buah kami berjaya bersama-sama kami.

Jadi anda tidak perlu risau dan membayangkan betapa susahnya untuk mencari orang dan menjual produk Shaklee ini. In shaa Allah bersama kami pelanggan yang akan mencari anda. Dengan pemasaran yang baik serta dibantu dengan produk yang berkualiti tinggi, kita semua boleh pergi lebih jauh. Amin.

Untuk sebarang pertanyaan tentang peluang menjana pendapatan atau mengenai produk Shaklee. Anda boleh terus menghubungi Cikta.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6012-7652258

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube : Masita Hassan IbuOhsem

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge