Peluang Menjana Pendapatan Untuk Ibu-ibu yang Mudah dan Rendah Modal Tanpa Perlu meninggalkan Anak Kepada Pengasuh

Ekonomi semakin menghimpit memaksa kita untuk berkerja lebih masa. Tinggalkan anak dengan pengasuh sampai ke malam. Semuanya kita lakukan kerana tuntutan kehidupan. Keperluan keluarga perlu disediakan, yuran persekolahan anak juga tak kurang hebatnya. Semua itu cukup untuk membuatkan kita termenung seketika.

Tercetus idea ingin memulakan perniagaan online hanya dari rumah. Yalah, sambil-sambil jaga anak sendiri dapat jana income. Impian semua orang, lagi-lagilah seorang ibu. Ibu adalah insan yang paling mudah tersentuh hatinya. Lihatlah sahaja kes-kes penderaan kanak-kanak dan bayi yang heboh di media social ketika ini. Itu pun sudah membuatkan air mata Cikta mengalir. Alhamdulillah Cikta dah jumpa perniagaan atau bisnes yang betul. Jadi Cikta rasa bertanggungjawab untuk share peluang ini kepada semua terutamanya golongan ibu-ibu.

Kenapa Bisnes Shaklee Jadi Pilihan Cikta?



Okay kah bisnes Shaklee? Boleh untungkah? Market luas kah? Market tak tepu kah? Senangkah bisnes ini? kena keluar modal besar kan? Bnyk persoalan bermain di minda kan? Ini diantara persoalan yang dulu Cikta juga pernah mempersoalkannya. Mana taknya, surirumah macam Cikta ini manalah ada modal yang banyak. Niat untuk membantu memperbaiki ekonomi keluarga tapi jika modal yang besar perlu dikeluarkan, mana pula Cikta nak cari kan? Jangan risau! Jom Cikta cerita tentang bisnes Shaklee yang best ini.

MODAL YANG RENDAH

Modal untuk join bisnes shaklee sangatlah murah, jumlah ini tidak akan membuatkan ibu-ibu rasa terbeban untuk join keahlian kerana hanya dengan  RM65 dah boleh memulakan bisnes sendiri dari rumah.

SISTEM YANG ADIL

Sistem dalam bisnes MLM shaklee sangat adil, tiada istilah downline kerja keras upline goyang kaki dan upline dapat untung. Dalam bisnes Shaklee, siapa yang buat dialah yang dapat.

MENTOR YANG RAMAI

Dalam bisnes shaklee ini ramai orang yang sudah berjaya, tinggal kita nak FOLLOW dan DUPLICATE cara mereka yang berjaya dalam bisnes ni. Mentor akan memberikan panduan dan menunjuk jalan. Bestkan?

PRODUK YANG BERKUALITI

Memang sudah terbukti yang Shaklee ini antara produk yang terbaik didunia, Produk Shaklee berasaskan bahan semulajadi. Bahkan Shaklee juga berdaftar dengan KKM, so tiada kerisauan tentang keselamatan produk Shaklee dan semestinya ianya ada pengesahan halal.

INCOME BONUS TIDAK TERHAD 

Kita sendiri yang tentukan berapa bonus income yang kita mahukan, malah kita boleh sahaja jadikan bisnes shaklee ni sebagai income tetap dan karier kita.

TIDAK MEMERLUKAN PREMIS PERNIAGAN

Sewa kedai yang semakin mahal sangat membebankan kita untuk membuka permis perniagaan, namun dengan Bisnes Shaklee kita bebas buat bisnes di rumah sahaja. Jadi anak-anak tidak perlu kita hantar ke mana-mana. Inilah impian Cikta daripada masa bekerja dulu. Alhamdulillah sekarang anak-anak Cikta yang jaga sendiri dirumah.

PERMINTAAN TINGGI

Untuk bisnes Shaklee anda tidak perlu risau market tepu sebab sudah ramai jadi pengedar. Kerana hakikatnya masih ramai di luar sana tidak tahu lagi tentang kepentingan dan kebaikan makanan tambahan dan supplement shaklee yang perlu kita dedahkan pada mereka. Dan yang paling best pelanggan yang dah pernah consume mesti akan repeat order lagi-lagi apabila sudah dapat kesannya.

7 perkara ini mungkin membantu ibu-ibu diluar sana dalam membuat keputusan untuk memilih Shaklee dan memulakan perniagaan dari rumah. Jika anda berminat untuk tahu dengan lebih lanjut lagi. Sila hubungi Cikta. Cikta adalah merupakan mentor di dalam Celik Vitamin Group. In shaa Allah Cikta akan guide anda.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6012-7652258

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge