Peluang Perniagaan Tanpa Modal Dengan Bimbingan Dari Mentor-mentor Yang Hebat

Saban hari harga bagi keperluan harian dan perkhidmatan semakin hari semakin meningkat. Suka atau tidak kita sudah mula perlu memikirkan untuk mempunyai pendapatan tambahan bagi menampung perbelanjaan dengan gaji yang sedia ada sekarang.

Mari Cikta buka peluang kepada Anda untuk mengenali salah satu cara untuk menambah pendapatan anda dengan senang, tanpa modal, tiada risiko kerugian serta ianya fleksibel dan mampu dilakukan dirumah atau mana-mana sahaja. Syaratnya anda hanya perlu ada handphone dan internet. Senang kan?

 

Menjalankan Perniagaan Hanya Dari Rumah.

Sebelum itu, mari Cikta cerita serba sedikit tentang perniagaan yang senang, tanpa modal, hampir tiada risiko kerugian dan fleksibel yang Cikta jalankan ini. Cikta hanya menjalankan bisnes ini daripada rumah sambil menjaga anak-anak dan menjadi surirumah bergaji 4angka setiap bulan. Seronok kan?

Perniagaan yang Cikta jalankan daripada tahun 2013 ini adalah perniagaan Shaklee. Cikta merupakan seorang mentor yang bernaung dibawah Celikvitamin Group. Juga merupakan founder kepada Geng Ibu Ohsem yang juga telah melahirkan supervisor berpendapatan 4angka didalamnya. Untuk memulakan perniagaan Shaklee ini, penting untuk anda memilih Kumpulan yang aktif dan mentor yang telah berjaya. Ini kerana, bisnes ini memerlukan support dan ilmu yang betul untuk berjaya. In shaa Allah!

Cara Menjalankan Perniagaan Shaklee.

Seterusnya anda terlebih dahulu kena mendaftar sebagai ahli Shaklee. Anda mempunyai 2cara.

  1. Hanya membayar RM75 untuk mendaftar berserta pengeposan Starter kit. Starter kit ini mengandungi panduan untuk memulakan perniagaan, panduan mengenal produk Shaklee dan banyak lagi.
  2. Anda boleh mendaftar secara PERCUMA dengan hanya membeli produk Shaklee bernilai RM700 untuk stok berniaga atau untuk makan sendiri.

Anda Perlu Mendaftar Dengan Cikta!

 

Anda Perlu mendaftar dengan Cikta kerana:

  1. Cikta dibawah empayar atau naungan yang betul. Iaitu Celikvitamin Group yang diasaskan Oleh Master Adilah Manaf dan Master Fahmy.
  2. Bisnes Shaklee kena ada mentor, yang boleh guide anda dan terbukti telah berjaya. InshaAllah anda yang dah sedia untuk berjaya di dalam bisnes Shaklee, Cikta akan bantu anda.
  3. Kerana bisnes ini bisnes yang fleksibel tiada masalah jika anda masih bekerja sambil menjalankan bisnes Shaklee serentak. Sudah ramai yang membuktikan bisnes Shaklee tidak mengganggu kerja hakiki mereka. Alhamdulillah! Dan ada juga yang telah menjadi WAHM yang bekerja dari rumah hanya dalam setahun menjalankan perniagaan ini. Ini kerana pendapatan mereka di Shaklee sudah boleh cover pendapatan semasa bekerja. Best kan?
  4. Kami di CVG sedia membantu anda mengenai selok belok pemasaran secara online yang lebih luas pasarannya melalui blog, fb mahupun instagram jika anda ingin terus maju.
  5. CVG Mempunyai support group yang aktif dan sentiasa support satu sama lain. Anda takkan terasa tertinggal dibelakang apabila berada bersama kami.

Keistimewaan sebagai Pengedar Shaklee Yang Sah.

Sebagai Pengedar Shaklee yang sah di Malaysia, anda akan berpeluang untuk mendapatkan ganjaran seperti berikut:

1. Untung Runcit

Ini adalah Untung yang anda akan dapat daripada jualan produk. Anda membeli produk pada Harga Ahli/Pengedar dan menjual pada Harga Runcit. Anda mendapat untung runcit dari perbezaan harga tersebut.

2. Bonus Kumpulan Peribadi

Apabila anda serta Pengedar Kumpulan Peribadi anda menjana jualan produk bulanan, anda akan menerima bonus berdasarkan jumlah jualan produk tersebut. Jumlah Bonus Kumpulan Peribadi dibayar berdasar kepada jumlah jualan terkumpul bagi bulan kelayakan. Best kan?

3. Bonus Kepimpinan

Anda akan mendapat Bonus Kepimpinan bulanan pada jumlah setiap Pemimpin Perniagaan sehingga enam generasi di bawah anda, bergantung pada pangkat anda. Ini adalah bonus atas usaha anda bagi menyokong dan membangunkan kumpulan anda. Jadi mari kita bantu lebih ramai orang untuk mendapat lebih banyak bonus kepimpinan.

4. Program Lawatan Dan Insentif Wang Tunai.

Mata Ganjaran terkumpul serta mengikut kriteria akan membolehkan anda dan ahli keluarga untuk lawatan ke destinasi yang hebat di seluruh dunia serta mendapat pengikhtirafan dan ganjaran wang tunai untuk tahap pencapaian anda sepanjang tahun.

5. Pengiktirafan

Kejayaan anda adalah dikhtiraf dan diberi ganjaran oleh Syarikat Shaklee.

6. Program Subsidi Kereta

Anda berpeluang untuk mendapat bonus kereta bulanan berbentuk tunai  jika menepati kriteria. Ini membolehkan anda memiliki kereta iidaman anda dan ianya ditaja oleh Syarikat Shaklee. Seronok kan?

Bukan itu sahaja, bayangkan kepuasan yang anda nikmati jika anda dapat melakukan perkara berikut;

– Bersama-sama membantu orang lain mencapai impian mereka dan mempunyai sebuah kehidupan yang lebih baik, di samping itu anda juga berjaya mencapai impian anda serta mempunyai kehidupan yang bahagia.

– Bekerja dengan cara yang fleksible pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja yang anda mahukan. 

Tidakkah ianya merupakan sesuatu yang paling bermakna bagi anda?

Peluang untuk berjaya adalah sama rata bagi setiap pengedar Shaklee. Apa yang penting ialah bagaimana anda merebut peluang tersebut dan bertindak. Bersediakah anda?

Jika anda telah bersedia di guide oleh Cikta untuk sama-sama mencapai kebebasan kewangan, masa dan tenaga. Anda boleh terus menghubungi Cikta.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge