Pengedar Shaklee Gelang Patah, Johor 011-28640846

Wah! Sekarang Shaklee dah provide e-card untuk Pengedar Shaklee yang sah di Malaysia. Jadi haruslah Cikta declare semula Cikta adalah Pengedar Shaklee yang sah ya.

Nama Cikta sebenarnya Masita binti Hassan. Tapi lebih mesra dengan panggilan Cikta. Cikta merupakan seorang pengedar Shaklee yang sah (ID : 1268683). Cikta adalah seorang isteri dengan 3orang anak. Sebab utama Cikta memilih menjadi Pengedar Shaklee yang sah secara fulltime atau sepenuh masa daripada rumah adalah kerana ingin menjaga sendiri anak-anak Cikta. Walaupun Cikta mempunyai diploma dalam bidang perakaunan daripada Universiti Teknologi Malaysia tetapi Cikta jelas dengan keputusan Cikta ni. Siapa yang tak sayang anak kan?

Cikta dan keluarga kini menetap di Gelang Patah, Johor. Dan Cikta juga kerap berulang alik daripada Gelang Patah, Johor ke rumah ibu bapa Cikta di Ulu Tiram, Johor. Jika anda dikawasan sekitar Johor Bahru dan memerlukan perkhidmatan penghantaran vitamin Shaklee Cikta sedia membantu. In shaa Allah!

Kenapa Cikta Pilih Untuk Bekerja Dari Rumah Sebagai Pengedar Shaklee yang sah?

Ramai yang memandang serong ibu-ibu yang mempunyai pelajaran yang tinggi dan memilih untuk menjaga anak dan menjadi surirumah. Rugi katanya. Tapi tidak pada Cikta. Mari Cikta kongsikan bersama anda semua kenapa Cikta memilih untuk menjadi Pengedar Shaklee yang sah dan menjalankan perniagaan Shaklee.

Pada tahun 2012, selepas melahirkan anak pertama Cikta menghadapi masalah penyusuan. Anak pertama kan jadi mungkin ramai yang setuju jika Cikta katakan Cikta kekok untuk menyusukan baby Cikta sendiri. Akibatnya baby Cikta ketika itu menolak Direct Breast Feeding. Jadi Cikta berusaha untuk pam susu ibu untuk baby menyusu melalui botol. Alhamdulillah Cikta dapat menyusukan bayi selama 4bulan dengan bantuan Alfalfa Shaklee.

Semenjak itu Cikta mula mencuba pelbagai vitamin Shaklee untuk diri sendiri. Cikta pernah juga makan set kurus Shaklee kerana selepas melahirkan anak pertama Cikta mengalami masalah berat badan yang statik dan tidak mahu turun. Alhamdulillah supplement Shaklee sangat sesuai dengan Cikta dan keluarga. Jadi Cikta membuat keputusan untuk mendaftar sebagai ahli untuk mendapatkan pejimatan sebanyak 15% hingga 25% semasa membeli produk Shaklee.

Mula Mahu Serious Dengan Bisnes Shaklee

Pada mulanya niat untuk berkongsi cerita tentang Shaklee effect yang cikta rasakan sahaja tetapi mendapat sambutan yang baik sehingga ada rakan-rakan yang rapat mula membeli dengan Cikta. Alhamdulillah. Dari situlah perjalanan bisnes Shaklee Cikta bermula sehingga kini Cikta berazam untuk membantu lebih ramai orang untuk mendapat kebaikan produk Shaklee serta dapat membantu mereka yang mempunyai masalah kewangan.

Cikta juga mula memasang azam untuk membantu lebih ramai surirumah seperti Cikta untuk ada pendapatan sendiri serta boleh membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. In shaa Allah!

Seronok tau menjadi Shaklee Independent Distributor atau Pengedar Shaklee ni. Disamping mendapat diskaun yang banyak dan harga yang murah untuk makan sendiri, ramai yang sudah sedar tentang kepentingan makanan tambahan dan kebaikan menjaga kesihatan. Jadi Cikta sebagai pengedar Shaklee yang sah berpeluang membantu menyebarkan dan berkongsi tentang kebaikan vitamin dan produk Shaklee yang dijamin halal, semulajadi serta selamat untuk diamalkan dalam jangkamasa panjang.

Shaklee juga telah wujud sejak tahun 1956 dan masih kekal menjadi supplement pilihan no 1 di Amerika Syarikat dan kini di Malaysia. Jadi anda tidak perlu risau tentang kualiti produknya.

Bagaimana Menjadi Ahli Shaklee?

Ada 2 pilihan iaitu :

  • Yuran pendaftaran hanyalah serendah RM65 + RM10 (Postage) . Yuran ini adalah untuk menampung kos Starter Kits yang mengandungi pelbagai informasi penting tentang produk, harga, keberkesanannya, Landmark study yang dijalankan serta Business Manual bagi mereka yang berminat untuk menjalankan perniagaan Shaklee.

Atau

  • Anda juga boleh memilih untuk membuat pembelian produk Shaklee sebanyak 200point UV (unit value) iaitu bersamaan dengan RM650 . Anda akan mendapat KEAHLIAN SECARA PERCUMA (bernilai RM65) dan Pulangan Cash (Cash Bonus/Rebate) sebanyak RM30++ . Anda jimat hamper RM100.

Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee, pendaftaran ahli atau peluang perniagaan. Anda boleh terus menghubungi Cikta. Cikta akan bantu. In shaa Allah!

 

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge