Pengedar Shaklee Gelang Patah, Skudai, Ulu Tiram Dan Sekitar Johor Bahru.

Assalamualaikum. Hai Nama Saya Masita Hassan dan lebih mesra dengan panggilan Cikta. Cikta merupakan Pengedar Shaklee yang sah daripada tahun 2013. Dan masih bersama Shaklee hingga kini. Alhamdulillah!

Kisah Jatuh Dan Bangun Cikta Lalu Terus Nekad Bersama Shaklee

Cikta bukan sahaja menjalankan perniagaan bersama shaklee. Malah  Cikta terlebih dahulu jatuh cinta dengan produk shaklee dan nekad untuk berkongsi kebaikan Suplemen Shaklee ini kepada semua orang. Bagi sesiapa yang memerlukan khidmat konsultasi untuk pengambilan suplemen Shaklee, Anda tidak perlu segan silu untuk bertanya. Dapatkan produk Shaklee semulajadi,  selamat dan berkesan dari Cikta iaitu pengedar shaklee Gelang Patah, Johor Bahru dan kawasan sekitar.

Cikta adalah ibu kepada 3 orang anak-anak yang masih kecil. Mula berkenalan dengan produk Shaklee semasa gagal dalam penyusuan susu ibu secara eksklusif anak pertama, Cikta bangkit untuk mendalami ilmu penyusuan apabila mengandung anak kedua. Dan kini Cikta masih berpeluang untuk menyusukan anak ke 3 secara eksklusif tanpa campuran susu formula. Alhamdulillah!

Sehingga kini Cikta sangat percaya ada produk Shaklee dari segi dalaman mahupun luaran. Cikta juga menggunakan Set Skincare Youth Shaklee. Dan ini testimoni Cikta sendiri. Liang pori yang besar kini makin mengecil dan parut jerawat makin pudar. Alhamdulillah!

Berkongsi Kebaikan Dan Jana Pendapatan Bersama Shaklee

Niat pada mulanya untuk berkongsi cerita tentang Shaklee effect yang cikta rasakan dan apabila mendapat sambutan yang hangat sehingga ada rakan-rakan yang rapat mula membeli dengan Cikta, Cikta terus Nampak yang perniagaan ini boleh pergi jauh. In Shaa Allah!

Alhamdulillah dari situlah perjalanan bisnes Shaklee Cikta bermula sehingga kini Cikta berazam untuk membantu lebih ramai orang untuk dapat sama-sama merasakan kebaikan produk Shaklee serta dapat membantu mereka yang ingin menjana pendapatan samada pendapatan sampingan atau pendapatan tetap.

Cikta juga ada memasang azam untuk membantu lebih ramai surirumah seperti Cikta untuk mempunyai pendapatan sendiri serta boleh membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. In shaa Allah! Ini semua adalah untuk ‘back up plan’ sekiranya berlaku sesuatu yang tidak terduga dalam rumahtangga kita. Tapi mudah-mudahan rumahtangga Cikta dan Anda semuanya akan baik-baik sahaja. In shaa Allah!

Seronok Menjadi Pengedar Shaklee Yang Sah.

Seronok sebenarnya menjadi Shaklee Independent Distributor atau Pengedar Shaklee ini. Disamping mendapat diskaun yang banyak dan harga yang murah untuk makan atau pakai sendiri, Kita dapat menyedarkan ramai orang tentang kepentingan makanan tambahan dan kebaikan menjaga kesihatan. Cikta sebagai pengedar Shaklee berpeluang membantu menyebarkan dan berkongsi tentang kebaikan vitamin dan produk Shaklee yang dijamin halal, semulajadi serta selamat untuk diamalkan dalam jangkamasa yang lama. Shaklee telah wujud sejak tahun 1956 dan masih kekal menjadi suplemen pilihan no 1 di Amerika Syarikat dan kini di Malaysia.

Bagaimana Menjadi Ahli Shaklee?

Anda mempunyai 2 pilihan, iaitu :

  • Yuran pendaftaran hanyalah serendah RM65 + RM10 (Postage). Yuran ini adalah untuk menampung kos Starter Kits yang mengandungi pelbagai informasi yang penting tentang produk, harga, keberkesanannya, Landmark study yang dijalankan serta Business Manual bagi mereka yang berminat untuk menjalankan perniagaan Shaklee.

Atau

  • Anda juga boleh memilih untuk membuat pembelian produk Shaklee sebanyak 200point UV (unit value) iaitu bersamaan dengan RM650 . Anda akan mendapat KEAHLIAN SECARA PERCUMA (bernilai RM65) dan Pulangan Cash (Cash Bonus/Rebate) sebanyak RM30++ . Anda jimat hamper RM100.

Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee, pendaftaran ahli atau peluang menjana pendaparan dari rumah. Anda boleh terus menghubungi Cikta. Cikta akan bantu. In shaa Allah!

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge