Pengedar Shaklee Karak, Bentong Dan Sekitar 011-28640846

Assalamualaikum. Hai Saya Masita Hassan dan lebih mesra dengan panggilan Cikta. Cikta adalah merupakan Pengedar Shaklee yang sah daripada tahun 2013 lagi. Dan sehingga kini masih bersama Shaklee. Alhamdulillah!

Kisah Jatuh Bangun Cikta Dan Terus Nekad Bersama Shaklee.

Cikta bukanlah sahaja menjalankan perniagaan bersama shaklee, malah  Cikta juga telah terlebih dahulu jatuh cinta dengan produk shaklee dan nekad untuk berkongsi kebaikan Suplemen-suplemen Shaklee ini kepada ramau lagi orang. Bagi sesiapa yang ingin membeli dan memerlukan khidmat konsultasi untuk pengambilan suplemen Shaklee, Anda tidak perlu segan silu untuk contact dan bertanya Cikta. Dapatkan produk Shaklee semulajadi,  selamat dan berkesan dari Cikta iaitu Pengedar Shaklee Karak, Bentong dan kawasan sekitar.

Cikta adalah ibu kepada 3 orang anak-anak yang masih kecil dan kini sedang hamil anak ke 4. Mula berkenalan dengan produk Shaklee selepas gagal dalam penyusuan susu ibu secara eksklusif semasa anak pertama, Tapi Cikta bangkit untuk mendalami ilmu penyusuan apabila mengandung anak kedua. Dan selepas itu, Cikta berpeluang untuk menyusukan anak ke 3 secara eksklusif tanpa campuran susu formula sehingga lebih dari 2tahun. Alhamdulillah! Doakan untuk anak ke 4 pula ya selepas ini.

Sehingga kini Cikta sangat dan amat percaya pada produk Shaklee dari segi dalaman mahupun luaran. Cikta juga secara konsisten menggunakan Set Skincare Youth Shaklee. Dan ini testimoni Cikta sendiri. Liang pori yang besar kini makin mengecil dan parut jerawat makin pudar. Alhamdulillah!

Berkongsi Kebaikan Produk Dan Jana Pendapatan Bersama Shaklee.

Niat yang pada mulanya untuk berkongsi cerita tentang Shaklee effect mendapat sambutan yang hangat sehingga ada rakan-rakan yang rapat mula membeli dengan Cikta, Cikta terus nampak yang perniagaan Shaklee ini boleh pergi jauh. Bila mula yakin produk ini berkesan untuk diri sendiri dan Cikta juga ada ke kelas-kelas yang dianjurkan Shaklee Cikta mula sangat yakin tentang keselamatan produk-produk Shaklee. Selamat untuk diri sendiri, keluarga, kawan-kawan dan semua. In Shaa Allah!

Alhamdulillah. Dari situlah perjalanan bisnes Shaklee Cikta bermula dan sehingga kini Cikta berazam untuk membantu lebih ramai orang untuk sama-sama dapat merasakan kebaikan produk Shaklee serta dapat membantu mereka yang memerlukan dan ingin menjana pendapatan samada pendapatan sampingan atau pendapatan tetap dimana jua mereka berada.

Cikta juga memasang azam untuk membantu lebih ramai surirumah seperti Cikta untuk mempunyai pendapatan sendiri serta boleh membantu para suami meningkatkan ekonomi keluarga. Semua ini adalah untuk ‘back up plan’ sekiranya berlaku sesuatu yang tidak terduga dalam rumahtangga kita. Tapi mudah-mudahan rumahtangga Cikta dan Anda semuanya akan baik-baik sahaja. In shaa Allah! Aamiin.

Seronok Menjadi Pengedar Shaklee Yang Sah.

Sangat seronok sebenarnya menjadi Shaklee Independent Distributor atau Pengedar Shaklee ini. Disamping mendapat diskaun yang banyak di setiap pembelian dan harga yang murah untuk makan atau pakai sendiri, Kita dapat menyedarkan ramai orang tentang kepentingan mengamalkan makanan tambahan dan kebaikan menjaga kesihatan diri. Cikta sebagai pengedar Shaklee berpeluang membantu menyebarkan dan berkongsi tentang kebaikan vitamin dan produk Shaklee yang dijamin halal, semulajadi serta selamat untuk diamalkan dalam jangkamasa yang lama dengan adanya Landmark Study. Shaklee telah wujud sejak tahun 1956 dan masih kekal menjadi suplemen pilihan no 1 di Amerika Syarikat dan kini di Malaysia.

Bagaimana Menjadi Ahli Shaklee?

Jika anda berminat untuk mendaftar sebagai ahli dan mendapat kelebihan yang banyak. Boleh terus hubungi Cikta. Kerana kini Shaklee banyak buat promosi untuk memudahkan dan membantu ramai orang menikmati kebaikan produk dengan harga ahli yang sangat berbaloi.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge