Pengedar Shaklee Kawasan Muar, Johor Dan Sekitar

Sekiranya Anda ingin membeli rangkaian produk Shaklee di Tempat Anda, Anda berjumpa tempat yang betul. Di sini Anda akan bertemu Pengedar Shaklee berserta Konsultasi premium apabila Anda membuat keputusan untuk menjadi pelanggan beliau. Beliau terkenal sebagai Stokis Shaklee di kawasan Muar dan kawasan sekitar dengannya.

Apa lagi Anda tunggu? Anda boleh terus menghubungi Puan Mia di talian 0194656796, atau klik sahaja nombor telefon ini untuk terus ke aplikasi Whatsapp. Puan Mia juga ada membuat perkhidmatan Cash On Delivery (COD) di kawasan berhampiran seperti BandarĀ  Muar dan kawasan yang berdekatan dengannya.

Mari Kita Kenali Puan Mia.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Nama saya Siti Aishah Bt Zaini, lebih mesra dengan panggilan Mia. Saya merupakan pengedar berdaftar yang sah bagi produk Shaklee. Isteri kepada Encik Mohd Aidil. Mia berkerja sebagai salesgirl di sebuah kedai di bandar muar, Johor

Jatuh cinta dan terasa ingin mencuba produk Shaklee ini disebabkan kerana Mia sendiri mengalami masalah dalaman iaitu keputihan. Telah pelbagai cara, makan itu makan ini tidak juga pulih. Apabila Mia cari mengenai masalah keputihan ini di carian google dan terjumpa produk shaklee ini terus terasa ingin mencuba. Alfalfa Complex dan Garlic merupakan supplement terawal Mia. Syukur Alhamdulillah baru beberapa minggu mengamalkan dan makan dengan konsisten nampak perubahan yang baik dan semakin pulih. Alhamdulillah dengan berkat doa, sabar, tawakal, redha Allah permudahkan semuanya. Mia percaya ini semua adalah dengan izin Allah.

Dengan Ekonomi sekarang yang semakin merundum, nilai wang kite menjadi kecil. Sehinggakan Mia rasa cukup-cukup makan untuk makan pakai dan sedikit kelengkapan rumah dengan itu Mia dengan rasa rendah diriny, ingin berkongsi bersama-sama dengan semua tentang peluang yang ada depan mata.

Keseronokan menjadi ahli bukan sahaja apabila Mia dapat membeli produk Shaklee dangan harga ahli yang jauh lebih murah tetapi Mia dapat berkongsi cerita tentang kebaikannya kepada ramai orang yang juga mungkin memerlukannya dan dalam masa yang sama Mia dapat menjana pendapatan dengannya.

Mungkin ramai yang beranggapan perniagaan yang Mia jalankan ini adalah merupakan FENOMENA semata-mata dan akan lenyap tidak lama lagi. Tapi tahukah semua, Shaklee telah mula beroperasi pada tahun 1956 dan masih kekal sebagai supplement pilihan no.1 di Amerika Syarikat dan kini di Malaysia.

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage (SEUMUR HIDUP). Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi Mia untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)
2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.
3) BERPELUANG membuat business Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan sponser/upline Anda.
4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.

Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online.

Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online.

Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini. Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.
Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah.

Mudah sahaja kan, hanya klik

0194656796

terus ke Aplikasi whatsapp dan terus boleh bertanya kepada Puan Mia.

Beliau sedia membantu. In shaa Allah!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge