Pengedar Shaklee Kawasan Skudai, Johor, Pn Fauziah +6011-32496479

Sekiranya Anda ingin membeli rangkaian produk Shaklee di Tempat Anda, Anda berjumpa dengan tempat yang betul. Di sini Anda akan bertemu Pengedar Shaklee berserta Konsultasi premium apabila Anda membuat keputusan untuk menjadi pelanggan beliau. Beliau terkenal sebagai Stokis Shaklee di kawasan Mutiara Rini, Skudai, Utm dan kawasan sekitar dengannya.

Apa lagi yang Anda tunggu? Anda boleh terus menghubungi Puan Fauziah +6011-32496479  , atau klik sahaja nombor telefon ini untuk terus ke aplikasi Whatsapp. Puan Fauziah juga ada membuat perkhidmatan Cash On Delivery (COD) di kawasan berhampiran seperti Mutiara Rini, Lima Kedai, Sekitar Skudai, UTM dan kawasan yang berdekatan dengannya. Pn Fauziah juga selalu ke Ulu Tiram rumah ibunya jadi Pn Fauziah boleh membuat penghantaran ke sekitar Ulu Tiram.

Mari Kita Kenali Puan Fauziah.

 

Hai. Assalamualaikum.
saya Fauziah, ibu kepada 3orang anak yang sangat aktif. Alhamdulillah saya dikurniakan 2orang anak lelaki dan  seorang  anak perempuan. Saya merupakan surirumah sepenuh masa. Saya la pemandu untuk anak pergi balik sekolah, bibik, chef, doktor dan semua. Senang cerita saya memerlukan tenaga dan sistem imun yang tinggi. Saya tak boleh sakit untuk menjalankan rutin harian saya yang sangat memenatkan..

Saya mempunyai resdung yang teruk.. Alah sangat-sangat pada habuk. Jika mengemas tu mesti saya akan bersin non stop siap pakej gatal melampau seluruh muka. Hidung mula berair, sampai mertua tegur “selsema kau ni lama ya nak baik” malu sangat rasa.

Atas asbab itulah saya decide untuk cuba produk shaklee ni. Jadi saya pun cari pengedar Shaklee yang aktif kerana saya sedar pengedar shaklee yang aktif ni banyak ilmu tentang supplement. Ianya saya rasa sangat membantu dalam saya berikhtiar untuk menghilangkan masalah resdung. Saya dicadangkan untuk mencuba Sustained Release Vitamin C so.Saya tetap cuba mengamalkannya walaupun saya seorang yang culas untuk makan vitamin dalam bentuk tablet. Dan Alhamdulillah Saya rasa perubahan bilamana bangun pagi tiada lagi adegan bersin tanpa henti, badan saya yang sebelum ini lesu untuk menjalankan rutin harian juga saya rasakan segar. Sehinggakan mertua saya juga perasan akan perubahan saya. Saya juga dapati kulit wajah saya bertambah sihat dan kelihatan bermaya. Alhamdulillah!

Oleh kerana berpuas hati dengan Sustained Release Vitamin C itu tadi, saya yakin untuk mencuba produk Shaklee yang lain. Dan kali ini saya pilih Herblax untuk mengurangkan masalah berat badan. Selepas 2,3 hari mengamalkan herblax alhamdulillah saya dapat rasakan “pembuangan” saya berjalan lancar setiap pagi. Saya harap sangat masalah berat badan saya ini dapat saya kurangkan sedikit demi sedikit.

Saya juga memilih mealshake untuk diamalkan oleh anak-anak saya, memandangkan mereka jenis yang kurang makan. Dan alhamdulillah juga 2hari selepas saya berikan mealshake kepada anak-anak. Mereka dah mula minta makan dan yang paling ketara anak saya yang bongsu sudah bertambah berat badan. Alhamdulillah. Bersyukur sangat!

Dan saya mula yakin dan ingin mengambil peluang untuk berkongsi tentang kebaikan produk Shaklee dan ingin menjana income dengan Shaklee. I love Shaklee!

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi Puan Fauziah untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)
2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus tau.
3) BERPELUANG menjalankan business Shaklee, (online dan offline) dengan bantuan sponsor/upline Anda.
4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.

Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online.

Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online.

Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini. Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.
Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ada orang yang nak tolak anda ke bawah.

Mudah sahaja kan, hanya klik

+6011-32496479

terus ke Aplikasi whatsapp dan terus boleh bertanya kepada Puan Fauziah.

Beliau sedia membantu. In shaa Allah!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge