Pengedar Shaklee Kuantan, Pn Ida +6011-10364949

Sekiranya Anda ingin membeli rangkaian produk Shaklee di Tempat Anda, Anda berjumpa dengan tempat yang betul. Di sini Anda akan bertemu Pengedar Shaklee berserta Konsultasi premium apabila Anda membuat keputusan untuk menjadi pelanggan beliau. Beliau terkenal sebagai Stokis Shaklee di kawasan Kuantan, Pahang dan kawasan sekitar dengannya.

Apa lagi yang Anda tunggu? Anda boleh terus menghubungi Puan Ida +6011-10364949 , atau klik sahaja nombor telefon ini untuk terus ke aplikasi Whatsapp. Puan Ida juga ada membuat perkhidmatan Cash On Delivery (COD) di kawasan berhampiran seperti Bandar Indera Mahkota, Bandar Kuantan dan kawasan yang berdekatan dengannya.

MARI KITA KENALI CIK IDA

Assalamualaikum semua.

Saya Nurul Adida Binti Alias orang panggil saya ida. Berusia 34 tahun. Seorang isteri dan ibu kepada dua anak kecil yang sangat memerlukan income tambahan untuk membantu suami Dan mak ayah Saya.

Pada mulanya, Saya memilih untuk mengamalkan vitamin c kerana Saya selalu rasa letih dan kerap mengalami ulser yg teruk pada lidah dan bibir. Sebelum itu Saya memang seorang yang tidak mudah untuk mengamalkan sebarangan produk. Saya juga mempunyai masalah selsema pada waktu pagi. Setelah beberapa research dan yakin dengan produk Shaklee yang selamat, semulajadi dan berkesan barulah Saya decide untuk amalkan produk Shaklee. Dan alhamdulillah selsema saya pada waktu pagi kini hilang dan ulser dalam mulut pun tiada lagi. Syukur sangat-sangat.

Setelah berpuas hati dengan hasil selepas makan Sustained Release Vitamin C Shaklee,  saya mula yakin dan ingin mengambil peluang untuk berkongsi tentang kebaikan produk Shaklee ini dengan semua. Dan saya juga mengambil keputusan untuk menjana income dengan Shaklee agar dapat membantu suami saya dan ekonomi keluarga saya supaya menjadi lebih baik . I love Shaklee! Simple kan bisnes Shaklee ni? Guna, Share dan Bina kerjaya. Jom saya bantu Anda pula.

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM35. Dan anda akan dibekalkan Business Tools, Starter Kits, Catalogs secara digital.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi Puan iDA untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)
2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus tau.
3) BERPELUANG menjalankan business Shaklee, (online dan offline) dengan bantuan sponsor/upline Anda.
4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.

Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online.

Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online.

Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini. Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.
Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ada orang yang nak tolak anda ke bawah.

Mudah sahaja kan, hanya klik

+6011-10364949

terus ke Aplikasi whatsapp dan terus boleh bertanya kepada Puan Ida.

Beliau sedia membantu. In shaa Allah!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge