Pengedar Shaklee Sungai Petani, Kedah +6013-3696936

Anda ingin membeli supplement Shaklee dan tercari-cari pengedar Shaklee di kawasan anda atau kawasan berhampiran? Ingin membeli produk Shaklee terus ditempat anda? Jangan risau, Anda telah berjumpa dengan Pengedar Shaklee yang berkualiti dengan Konsultasi premium secara percuma apabila anda menjadi pelanggan beliau. Terkenal dengan Stokis Shaklee di kawasan Sungai Petani, Kedah dan sekitarnya.

Apa yang Anda tunggu lagi? Anda boleh terus menghubungi Puan Ira di talian +6013-3696936, atau menghubungi beliau di aplikasi whatsapp. Puan Ira juga menyediakan perkhidmatan Cash On Delivery (COD) bagi kawasan sekitar Sungai Petani, Kedah.

Mari Kenali Puan Ira.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hai saya Puan Izdihar Nadirah Rahmat, lebih mesra dengan panggilan Ira sahaja.  Ira seorang surirumah, berusia 30 tahun. Menetap di Sungai Petani, Kedah.

Kisah Bersama Shaklee

Ira mula mengenali product shaklee daripada kakak ipar yang mengamalkan dan menjual produk Shaklee ini. Selain daripada itu ibubapa Ira juga mengamalkan supplement Shaklee ini untuk supplement harian..

Ira mula mencuba Energizing Soy Protein (ESP) dan alhamdulillah sangat sesuai dengan Ira kerana period pain (PMS) yang kerap Ira alami dulunya kini sudah tiada, Ira perasan juga perubahan pada kulit Ira menjadi bersih dan yang paling Ira rasa tenaga Ira seolah-olah bertambah serta Ira tidak kelihatan lesu lagi. Bagi Ira, semua produk Shaklee yang Ira belikan untuk seisi keluarga sangat memberi kebaikan. Jadi sambil-sambil makan untuk kesihatan sendiri, keluarga Ira juga alhamdulillah merasai keberkesanan produk Shaklee ini.

Ira juga melihat Shaklee mempunyai usaha dan strategi bisnes yang mantap, group support yang sangat memberi motivasi dan Shaklee juga sebuah syarikat yang kukuh. Jadi Ira mengambil keputusan untuk bersama-sama menjadi sebahagian daripada Shaklee’s effect.

Mahu Membantu Orang Lain Memperbaiki Ekonomi Hidup.

Dengan keadaan Ekonomi sekarang nilai wang kita terlalu kecil, sehinggakan cukup-cukup makan untuk makan pakai dan sedikit kelengkapan rumah dengan itu Ira rasa Ira juga perlu berkongsi sama-sama dengan anda di luar sana peluang yang ada depan mata.

Mari Jadi Ahli Shaklee Untuk Penjimatan Wang Anda.

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Anda boleh membuat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh menghubungi Puan Ira untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3) BERPELUANG membuat bisnes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan sponser/upline Anda.

4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook, whatsapp dan telegram untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee tanpa keluar dari rumah. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam kumpulan itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang hendak tarik anda ke atas. Tiada orang yang nak tolak anda ke bawah.

Mudah sahaja kan, hanya klik

+60133696936

terus ke Aplikasi whatsapp terus bertanya kepada Puan Ira.

Beliau sedia membantu. In shaa Allah!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge