Pengedar Shaklee Ulu Tiram, Johor Bahru 013-7624077

Anda ingin membeli supplement Shaklee dan tercari-cari pengedar Shaklee di kawasan anda atau kawasan berhampiran? Ingin membeli produk Shaklee terus ditempat anda? Jangan risau, Anda telah berjumpa dengan Pengedar Shaklee yang berkualiti dengan Konsultasi premium secara percuma apabila anda menjadi pelanggan beliau. Terkenal dengan Stokis Shaklee di kawasan Ulu Tiram dan Johor Bahru.

Apa yang Anda tunggu lagi! Anda boleh terus menghubungi Puan Shima di talian +6013-7624077 , atau menghubungi beliau di aplikasi whatsapp. Puan Shima juga menyediakan perkhidmatan Cash On Delivery (COD) bagi kawasan sekitar dari Sekitar Ulu Tiram, Tebrau, Pandan, Johor Bahru sehinggalah ke kawasan Pasir Gudang.

Mari Kenali Puan Shima.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hai saya Puan Hashimah Binti Hassan, lebih mesra dengan panggilan Kak Shima  sahaja.  Akak seorang wanita yang bekerjaya, berusia 47 tahun dan mempunyai 3 orang cahaya mata.

Kisah Bersama Shaklee

Pada tahun 1995 ini Akak pernah join Shaklee tetapi gagal. Bila akak dengar adik Akak menyertai perniagaan Shaklee pada tahun 2013. Akak sedikit pun tidak tergerak untuk menyertai beliau. Tapi Akak sokong dengan membeli supplement  Shaklee dengan beliau.

Ketika itu Akak masih belum berminat untuk menyertai bisnes Shaklee, sehinggalah Akak melihat adik akak boleh membantu suami dengan duit bonus dari perniagaan Shaklee tanpa perlu meninggalkan anak dan beliau merupakan surirumahtangga sepenuh masa.

Alhamdulillah, hari ini Akak didedahkan banyak artikel tentang ramai ahli Shaklee  yang dah berjaya. Itulah yang membuka hati Akak untuk turut serta memulakan bisnes walaupun menghadapi pelbagai halangan. Akak  juga jadi tertarik untuk berkongsi cerita tentang kebaikan produk dan system perniagaannya kepada orang lain kerana Akak yakin setiap orang dilahirkan untuk menjadi juara.

Rangkaian supplement yang Akak telah amalkan sekarang adalah Collegen powder, Sustained Release Vita C, Alfalfa dan Lecithin. Akak memilih untuk setia bersama Shaklee kerana harga produknya sangat menjimatkan dan berbaloi dengan hasilnya.

Akak ingin Membantu diri sendiri dan anak anak  dengan pendapatan lebih, disamping dapat memberi manfaat kepada semua orang.

Jauh di lubuk hati Akak terdetik untuk menjana pendapatan yang lumayan  tanpa meninggalkan anak-anak yang sedang membesar. Alhamdulillah family Akak mmg banyak membantu kerana mereka juga yakin dengan produk dan sistem perniagaan Shaklee ini.

Ingin Membantu Orang Lain Memperbaiki Ekonomi Hidup.

Dengan keadaan Ekonomi sekarang nilai wang kita terlalu kecil, sehinggakan cukup-cukup makan untuk makan pakai dan sedikit kelengkapan rumah dengan itu Akak rasa Akak perlu berkongsi sama-sama anda di luar sana peluang yang ada depan mata.

Mari Jadi Ahli Shaklee Untuk Penjimatan Wang Anda.

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh menghubungi Puan Shima untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3) BERPELUANG membuat bisnes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan sponser/upline Anda.

4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook, whatsapp dan telegram untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee tanpa keluar dari rumah. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam kumpulan itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang hendak tarik anda ke atas. Tiada orang yang nak tolak anda ke bawah.

Mudah sahaja kan, hanya klik

+6013-7624077

terus ke Aplikasi whatsapp terus bertanya kepada Puan Shima.

Beliau sedia membantu. In shaa Allah!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge