Pengedar Shaklee Yong Peng, Johor dan Sekitar. Cik Yana +60 11-3969 5087

Sekiranya Anda ingin membeli rangkaian produk Shaklee di Tempat Anda, Anda berjumpa dengan tempat yang betul. Di sini Anda akan bertemu Pengedar Shaklee berserta Konsultasi premium apabila Anda membuat keputusan untuk menjadi pelanggan beliau. Beliau terkenal sebagai Stokis Shaklee di kawasan UITM, Shah Alam dan kawasan sekitar dengannya.

Apa lagi yang Anda tunggu? Anda boleh terus menghubungi Cik Yana +60 11-3969 5087 , atau klik sahaja nombor telefon ini untuk terus ke aplikasi Whatsapp. Cik Yana juga ada membuat perkhidmatan Cash On Delivery (COD) di kawasan berhampiran seperti Seksyen 7, Shah Alam dan kawasan yang berdekatan dengannya. Cik Yana juga selalu pulang ke Yong Peng, Johor rumah ibunya jadi Cik Yana boleh membuat penghantaran ke sekitar Yong Peng.

Mari Kita Kenali Cik Yana

Assalamualaikum semua.

Saya Liyana bt Muji orang panggil saya yana atau ya. Saya berusia 22 tahun. Saya seorang pelajar universiti yang sangat memerlukan wang saku tanpa menyusahkan ibu ayah untuk memberi keperluan diri dan keperluan belajar. Selain itu, waktu harian saya sangat memenatkan. Oleh itu, saya mengambil keputusan untuk mengamalkan vitamin c.

Saya memilih untuk mengamalkan vitamin c kerana kawan sebilik saya mengesyorkan untuk aktif dan cergas seperti pelajar biasa. Saya adalah seorang yang tidak mengamalkan supplement sebarangan. Selain itu, saya mempunyai masalah selsema pada waktu pagi. Setelah yakin dengan produk Shaklee yang selamat, semulajadi dan berkesan baru saya membelinya. Dan saya perasaan saya tidak letih selepas pulang daripada class dan cergas untuk membuat assigment. Seterusnya selsema saya pada waktu pagi hilang serta merta dan muka saya ada sedikit perubahan. Alhamdulilah.

Setelah berpuas hati dengan hasil selepas makan Sustained Release Vitamin C Shaklee,  saya mula yakin dan ingin mengambil peluang untuk berkongsi tentang kebaikan produk Shaklee dengan semua. Dan saya juga ingin menjana income dengan Shaklee agar dapat membantu suami saya dan ekonomi keluarga saya supaya menjadi lebih baik . I love Shaklee!

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM35. Dan anda akan dibekalkan Business Tools, Starter Kits, Catalogs secara digital.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi Cik Yana untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)
2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus tau.
3) BERPELUANG menjalankan business Shaklee, (online dan offline) dengan bantuan sponsor/upline Anda.
4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.

Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online.

Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online.

Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini. Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.
Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ada orang yang nak tolak anda ke bawah.

Mudah sahaja kan, hanya klik

 +60 11-3969 5087

terus ke Aplikasi whatsapp dan terus boleh bertanya kepada Cik Yana.

Beliau sedia membantu. In shaa Allah!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge