Sambutan Malaysia Day Di Branch Shaklee

Sabtu lepas, 22/9/2018 di semua Branch Shaklee Malaysia telah diadakan sambutan Hari Malaysia. Pelbagai aktiviti dan promosi Shaklee adakan. Antaranya promosi untuk pembelian Vivix Shaklee yang best itu.

Selain promosi-promosi best ni dah tentulah aktiviti yang paling best di Branch Shaklee Johor Bahru adalah skin analysis. Mahu tak best, kita boleh tahu keadaan kesihatan kulit muka kita secara PERCUMA. PERCUMA hokey. hihi. Cikta siap bawa mak Cikta lagi tau. Dan memang amazing bila result skin analysis mak, nutritionist Shaklee pon puji umur dah 64tahun pun wrinkle sangat-sangat kurang. Mak Cikta amalkan vit C, garlic compelx dan ostematrix tau. Ini pun ada tanya GLA dan ESP. Alhamdulillah kesihatan mak memang baik, cuma kaki yang patah akibat kemalangan tu still slow progressnya. Almaklumlah umur dah 64tahun.

So inilah result skin analysis Cikta.

Banyak info yang Cikta dapat daripada program Shaklee ni, dalam kita menjaga kulit kita dari luar. Pengambilan nutrisi dari dalam juga sangat perlu. Kulit Cikta di bahagian T dan U kering masa ni. Terus nutritionist tanya banyak tak minum air hari ni, dan yang paling best dia tau Cikta tak sihat. Ye cikta demam time tu, muka pun pucat.

Tapi sempat jugalah membeli belah di Shaklee. Sebab promo macam tu bukan selalu kan? Kena grab! Almaklumlah Cikta bukan sahaja penjual dan pengedar produk Shaklee ni. Cikta juga merupakan pengguna tegar dari 2012 lagi. Serious memang jatuh cinta dah.

Ini diantara effect Shaklee yang Cikta dah rasa.

Dan yang paling Cikta berterima kasih kepada produk Shaklee ni, Alhamdulillah asbab set berpantang dan menyusukan Shaklee Cikta berjaya menyusukan anak kedua dan sekarang anak ketiga setelah gagal masa anak pertama dulu.

So kepada sesiapa yang masih tercari-cari vitamin atau supplement yang bagus untuk diamalkan, boleh terus menghubungi Cikta. Dan yang paling best, anda juga boleh menjana pendapatan sampingan atau side income sambil menyihatkan badan dan keluarga. Jom borak dengan Cikta.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6012-7652258

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge