Set Cadangan Sakit Sendi Shaklee Yang Selamat Dan Berkesan

“Mak sakit lutut. Nak sujud sakit sangat.”

Apa yang akan kita buat apabila kita dengar orang yang tersayang berkata begini? Biarkan sahaja? Mungkin tak kan. Itu orang yang kita sayang. Sanggupkah kita melihat beliau menderita akibat sakit lutut?

Jadi apa yang perlu kita lakukan untuk mengurangkan kesakitan lutut akibat masalah sendi ini? Jom Cikta share set cadangan  supplement terbaik dari Shaklee untuk atasi dan mengurangkan keradangan atau kesakitan akibat masalah sendi ini.

Untuk maklumat lanjut tentang Masalah Keradangan atau kesakitan sendi ini boleh baca di SINI

Set Cadangan Terbaik Untuk Masalah Sakit Sendi

OmegaGuard – Minyak ikan berfungsi sebagai antiradang pada sendi dan saraf. Rasa kebas juga boleh disebabkan akibat masalah sistem saraf yang lemah. Ianya juga berfungsi untuk melancarkan aliran darah ke seluruh badan. OmegaGuard Shaklee adalah bebas daripada logam berat kerana ianya telah melalui proses penyulingan yang ketat dan terkawal.

Ostematrix – Sangat berkesan untuk membantu proses pengecutan otot dan saraf dengan sempurna supaya tekanan darah dapat berjalan dengan lebih lancar. Ianya turut membantu penyerapan kalsium dan memperkuatkan tulang dan gigi. Ianya juga membantu menjaga kekuatan tulang, mengelakkan kekejangan dan kebas, juga melancarkan pembuangan bahan buangan dalam badan. Jadi jika ada masalah sembelit, ostematrix ini sangat membantu. In shaa Allah!

BComplex – kebas pada anggota badan merupakan tanda badan kita kekurangan vitamin B12. Jadi, pengambilan vitamin B Complex ini amat sesuai kerana ianya mengandungi 8 jenis vitamin B termasuk vitamin B12. B Complex Shaklee merupakan kumpulan vitamin B yang paling lengkap.

Vivix Shaklee – Ianya amat bagus untuk membantu memperbaiki sel, menyihatkan sendi, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki sel keperingkat DNA.

  • Membantu memperbaiki sel keperingkat DNA.

Setiap hari, tubuh kita akan mengalami kerosakan DNA dan salah satunya adalah diakibatkan oleh radikal bebas yang menyebabkan proses penuaan berlaku dengan begitu cepat. Vivix Shaklee ini berfungsi membantu melindungi sel tubuh kita sehingga keperingkat DNA dan melambatkan proses tersebut. Juga sesuai diambil oleh mereka yang telah selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, untuk membantu mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

  • Membantu memperbaiki tenaga sel.

Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix Shaklee berfungsi untuk membantu menguatkan sel tubuh.

  • Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dansendi.

Semakin berumur, semakin kita akan rasa sakit di sana dan sini, ingatan juga semakin pudar. Vivix Shaklee membantu mengembalikan keremajaan tubuh anda. In shaa Allah!

Sakit Osteoathritis Ayah Beransur Pulih Dengan Set Sendi Shaklee.

Untuk terus membeli Set Sendi Shaklee ini, sila klik :

Sekiranya Anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang Set Sendi Shaklee, konsultasi tentang cara mengamalkannya, pertanyaan tentang produk-produk Shaklee yang lain atau Jika anda ingin mendapatkan harga yang jauh lebih murah daripada harga biasa jika anda daftar ahli, anda boleh menghubungi Cikta.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge