Set Skincare Terbaik 100% Semulajadi, Selamat dan Berkesan

Sekarang ini banyak jenama mengeluarkan Set Skincare yang dikatakan selamat, semulajadi dengan testimoni yang berlambak. Ini Cikta nak share pengalaman pelanggan Cikta yang pakai set skincare yang dikatakan selamat dan semulajadi itu selama 4tahun. Dek kerana percaya akan kesemulajadian produk tersebut. Akhirnya memakan diri. Suatu hari tular tentang produk tersebut mengandungi bahan terlarang iaitu merkuri. Jadi pelanggan Cikta ambil keputusan untuk stop. Disitu bermulalah kehancuran kulit muka beliau. Terpaksa buat rawatan laser yang berharga rm400 satu sesi. Dicadangkan mengambil 10sesi. Silalah kira sendiri kosnya.

Jadi entry kali ini Cikta ingin kongsikan kepada anda Set skincare Terbaik 100% Semulajadi Tanpa bahan kimia terlarang termasuklah Paraben, Selamat dan sangat berkesan.

Kenapa Anda Wajib Mempercayai Youth Skincare Ini?

Pihak Shaklee menjalankan kajian selama 8tahun untuk menghasilkan produk yang betul-betul selamat dan berkesan kepada semua pengguna. Youth skincare produk 100% semulajadi. Ianya bebas daripada sebarang bahan kimia berbahaya serta bebas Paraben. Roger Barnett sendiri telah menguji Youth skincare ini ke atas dirinya sebelum ianya dipasarkan. Hakikatnya, memang terbukti berkesan 100% dan hasilnya memang akan dapat dilihat dengan cepat dengan syarat mesti mengamalkan fullset Youth skincare dan mengamalkan pemakanan yang sihat dan terdapat beberapa syarat yang lain.

Kalau kita gunakan Youth skincare tapi kita masih mengamalkan makan makanan yang tidak berkhasiat, bersolek menggunakan alat solek yang tinggi bahan kimia yang merbahaya pon tak guna juga kan?

Set Youth ini boleh digunakan oleh lelaki dan juga wanita. Dan yang paling buat Cikta teruja, dan Anda juga patut teruja adalah kerana skincare Youth ini, Ianya  adalah 100% vegan, bebas gluten dan bebas lebih 2500 jenis bahan kimia berbahaya dan meragukan, seperti:

– Parabens

– Sodium/Ammonium Lauryl Sulfate

– Phthalates

– Propylene Glycol

– BHT

– BHA

– Mercury

– Hydroquinone

– Mineral Oil

– Petrolatum

– Synthetic Colors

– Synthetic Fragrance

– Benzalkonium Chloride

– Benzophenone

– Cyclomethicone

– Aluminum Lakes

– Lanolin

– Petroleum-Derived Waxes

– Quaternium-15

– Methylisothiazolinone

– Triclosan

– Microbeads (Microplastics)

– Aminobenzoic Acid (PABA)

– Avobenzone

– Cinoxate

– Dioxybenzone

– Nitro & Polycyclic Musks

Apa Yang Membeza Skincare Youth Dengan Skincare Lain Di Pasaran?

Ianya dibezakan dengan keberkesanannya yang dibuktikan melalui ujian klinikal. Ujian klinikal ini direka oleh World-Class Skin Expert dengan menggunakan Skin Age Index yang mana ianya mengkaji kehadiran tanda-tanda penuaan melalui data klinikal.

Antara salah satu kajian yang dibuat adalah ke atas kedutan wajah iaitu wrinkles. Skin Age Index ini mengukur sehingga kedalaman dan kepanjangan kedut itu. Ianya sangat terperinci. Tanda-tanda penuaan yang dikaji adalah seperti kedutan dan garis-garis halus, saiz pori-pori, tona kulit, kelembutan kulit, tekstur kulit, pigmentasi, keserian kulit dan kekenduran kulit.

Testimoni.

Ini Kulit Cikta Sendiri

Sekiranya Anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang set Skincare Youth ini. Boleh terus klik DISINI

Cikta adalah Pengedar Youth yang Sah di Malaysia. Dan Cikta juga merupakan pengguna Youth.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge