Set Supplement Cadangan Untuk Masalah Kulit Berpanau

Panau menjadikan Anda tidak yakin untuk berhadapan dengan ramai orang? Nampaknya anda baca artikel yang betul. Artikel ini in shaa Allah dapat membantu anda memberi gambaran bagaimana untuk memulihkan atau menghilangkan masalah panau anda dengan selamat dan berkesan.

Untuk lebih details mengenai masalah kulit berpanau ini. Anda boleh baca di 6 Cara Untuk Rawat Kulit Berpanau Dengan Selamat Dan Berkesan. Di sana ada Cikta sertakan antara punca yang menyebabkan masalah kulit berpanau ini berlaku.

Set Supplement Untuk Masalah Panau

Dibawah ini ada cadangan untuk membantu menyelesaikan masalah kulit berpanau. Semoga ianya dapat membantu Anda dalam menyelesaikan masalah kulit berpanau dan meingkatkan keyakitan diri anda. In shaa Allah.
Alfalfa Complex
Bertindak sebagai antikulat, dan ianya juga bertindak sebagai pembersih darah secara semulajadi. Sedikit sebanyak membantu untuk menyingkirkan toksin dan bendasing yang terkandung dalam darah.
Garlic Complex
Ianya merupakan antibiotik secara semulajadi dalam membantu kulit menghalang kulat daripada terus merebak dan membiak.
Sustained Release Vitamin C
Membantu dalam meningkatkan sistem pertahanan tubuh untuk melawan jangkitan kulat. Vitamin C juga penting untuk kulit yang sihat dan sekata.
Herbal Blend Cream
Merupakan krim serbaguna yang bebas steroid dan paraben. Ianya terdiri daripada ekstrak semulajadi tumbuhan seperti rosemary, Sage, Horse Chestnut,Coltsfoots, Matricaria. Manfaat sage and rosemarry yang bagus untuk kesihatan kulit dan juga mempunyai sifat anti bakteria sedikit sebanyak membantu mengurangkan jangkitan kulat pada luar kulit. Krim ini juga membantu melembabkan kawasan kulit yang kering dan membantu mengurangkan kegatalan pada bahagian terlibat.
Untuk terus membeli Set Panau Shaklee, sila klik :
Untuk sebarang pertanyaan berkaitan produk Shaklee dan peluang perniagaan yang ditawarkan oleh Shaklee, boleh terus menghubungi Cikta.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge