Set Supplement Jeragat Shaklee Selamat Dan Berkesan

Masalah jeragat adalah diantara masalah kulit yang famous dikalangan mereka yang sudah berusia atau mereka yang mempunyai masalah hormon yang tidak seimbang. Masalah ini mungkin sukar untuk dihilangkan tetapi ianya dapat dipudarkan sedikit demi sedikit dengan pengambilan suppplement yang betul secara istiqamah.

Dibawah ini merupakan Set Radiant 4 iaitu set supplement cadangan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit terutamanya jeragat. Jom kita kenali 4 supplement yang berjaya membantu ramai orang untuk mengatasi masalah kesihatan kulit.

Untuk mengetahui punca jeragat sila baca di SINI.

Radiant 4, Set Cadangan Untuk Memudarkan Jeragat.

Energizing Soy Protein (ESP)

Ianya dihasilkan daripada soya Non-GMO iaitu sumber protein berkualiti yang berfungsi untuk membantu dalam pembinaan sel yang sihat. Bila sel baru yang sihat dihasilkan jeragat akan manjadi pudar dan lama-kelamaan ianya akan hilang. Menjadikan kulit cantik dari dalam.

GLA Complex

  • Untuk membantu kulit bebas dari cela.
  • Membantu melembabkan kulit.
  • Menyelesaikan masalah berkaitan hormon.

Collagen Powder

Membantu menjadikan kulit rasa dan kelihatan lebih muda. Apabila usia meningkat collagen yang dihasilkan dalam badan akan mula berkurangan jadi ianya membantu memberi kesan kepada kulit supaya lebih anjal dan tegang.

Sustained Release Vitamin C

Untuk menjadikan kulit tidak kusam dan lebih berseri . Ianya membantu melindungi kulit daripada pencemaran serta kerosakan akibat radikal bebas disekeliling kita.

Untuk Set luaran bagi memudarkan jeragat yang degil sila baca di SINI

Testimoni

Untuk mengetahui harga dan membeli set ini sila klik :

Untuk sebarang pertanyaan tentang set ini atau cara mendaftar ahli untuk mendapatkan harga yang rendah untuk set ini sila hubungi Cikta.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge