Set Supplement Shaklee Yang Bagus Untuk Masalah Sakit kepala Akibat Migrain

Sakit kepala akibat migrain memang menyeksakan dan ianya banyak menimbulkan rasa yang tidak selesa kepada penghidapnya. Mana tidaknya jika migrain datang menyerang sahaja kita hanya mampu berbaring dan menahan sakit kepala yang teruk. Terpaksa mengambil cuti.

Untuk lebih lanjut mengenai masalah migrain ini sila baca di SINI.

Anda sebenarnya mempunyai pilihan untuk menahan sahaja sakit kepala itu apabila ianya menyerang, mungkin boleh mengambil ubat tahan sakit atau mengamalkan set supplement Shaklee yang dijamin selamat dan berkesan di bawah.

Set Migrain Shaklee

B-complex

B complex shaklee lengkap kelapan-lapan vitamin B termasuk B2 (riboflavin) dan B6 (Pyridoxine) yang berfungsi melegakan migrain sambil mencegah stress dan stroke.

Ostematrix

Ostematrix adalah pil kalsium yang lengkap magnesium. Dimana magnesium berfungsi mencegah kekejangan pembuluh darah sambil mengurangkan frekuensi migrain dan membuatkan pesakit tidur lebih lena.

Testimoni

Untuk terus membeli set yang berkesan dan terbaik ini, sila klik :

Jom bebas dari sakit kepala akibat migrain ni dengan gaya hidup sihat, pamakanan yang seimbang dan pengambilan supplement Shaklee. Untuk sebarang pertanyaan sila contact Cikta.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge