Stokis Dan Branch Shaklee Gelang Patah, Skudai, Ulu Tiram Dan Sekitar Johor Bahru.

Sebelum Anda mendapatkan atau membeli sebarang produk Shaklee, Anda dinasihatkan supaya membeli dengan wakil pengedar yang sah dan terlatih untuk member konsultasi tentang produk dan tahap kesihatan Anda. Ini adalah lebih selamat dan Anda akan lebih yakin untuk menggunakan serta mengamalkan produk tersebut.

Ini kerana tidak semua mereka yang menyertai Shaklee tahu tentang cara pengambilan suplemen tersebut mengikut keperluan pelanggan. Malah ramai juga yang mengambil kesempatan hanya untuk mendapat keuntungan sahaja. Konsultasi yang baik dengan ilmu adalah sangat penting supaya pelanggan mendapat info yang betul tentang suplemen, cara pemakanannya dan  kesan-kesannya.

Ini adalah sebab kenapa Anda perlu membayar dengan harga yang ditentukan oleh syarikat Shaklee. Bayaran yang Anda buat itu adalah beserta kos konsultasi oleh Pengedar Shaklee. Pengedar Shaklee telah banyak menghabiskan masa dan tenaga untuk menghadiri pelbagai kursus serta kelas nutrisi untuk memberikan yang terbaik untuk Anda. Maka, jangan tertipu dengan harga yang murah sahaja ya.

Cikta merupakan Pengedar Shaklee yang sah berdaftar dengan Shaklee Malaysia sejak tahun 2013 lagi. Juga dikenali sebagai Stokis dan Branch Area Gelang Patah, Skudai, Ulu Tiram serta sekitar Johor Bahru.

Untuk sebarang maklumat lanjut mengenai produk Shaklee atau peluang menjana pendapatan dari rumah. Anda boleh menghubungi Cikta.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge