Success Hunter 2.0 program yang sangat memberikan ENERGY

Baru-baru ini Cikta berpeluang mengikuti 1 majlis ilmu anjuran leader-leader di bawah naungan Ireach. Rasa bangga bernaung di bawah CVG Group dalam bisnes Shaklee ini sebab banyak tools dan ideas yang dapat. Betullah kata orang kalau nak berbisnes kita mesti mempunyai ilmu dan bermentor. Barulah senang untuk meneruskan perjuangan kan?

Banyak yang Cikta belajar daripada program ini. Dan yang paling Cikta tak sangka Cikta diberi peluang menjadi salah seorang mentor di dalam 1 aktiviti yang dijalankan. Alhamdulillah!

Jom layan sedikit gambar sepanjang program Success Hunter 2.0 ini berjalan. E- NER- GY!!!

Bukan senang kan untuk mendapat kepercayaan orang. Tapi Alhamdulillah juga Cikta dapat menyelesaikan tugasan itu dengan jayanya. Cikta berharap sangat ilmu yang Cikta kongsikan bersama anak-anak buah di dalam group kecil itu akan mendatangkan manfaat untuk mereka.

Antara yang Cikta kongsikan hari itu Kenapa perlu mereka naik rank Supervisor, Apa yang mereka perlu buat untuk naik rank supervisor, Cerita macamana Cikta naik rank dulu, dan sedikit tips yang in shaa Allah berguna untuk mereka kelak. Amin.

Tapi yang paling penting untuk semua tahu. Bisnes Shaklee ini apa yang bestnya kita akan dapat 3C jika kita decide untuk menyertainya dan buat secara serious. Iaitu :

C yang pertama, Cash! Ya bisnes shaklee adalah bisnes Real Money. Kalau betul buatnya kita akan mendapat Cash atau Tunai/ Terbahagi kepada 2 iaitu Untung Runcit (semasa menjual barang) dan Bonus (setiap bulan dikira daripada point yang ada di setiap produk) Untuk lebih details boleh klik SINI

C yang kedua, Car! Ya Kereta. Sampai satu tahap Shaklee akan beri kita Car Bonus. Car Bonus ini dalam bentuk tunai. Untuk maklumat lanjut boleh klik SINI

Dan C yang ketiga, Convention! Shaklee akan provide trip untuk cuti-cuti untuk mereka yang layak. Seperti ke bangkok, US, Umrah dan banyak tempat lagi dengan tajaan sepenuhnya daripada Shaklee. Untuk lebih Details klik SINI

Dah tahu kan apa yang bestnya menyertai Bisnes Shaklee ini? Tapi untuk dapat 3C tu make sure You all PILIH TEAM YANG BETUL DAN TEPAT untuk bernaung dan menuntut ilmu. Dan untuk lebih baik anda perlu memilih Cikta sebagai mentor. Ha gittewww!

Sebab Cikta merupakan Senior Supervisor Shaklee, iaitu founder kepada Team GIO, diamana Team GIO telah melahirkan Leader yang berjaya didalamnya. Team GIO ini bernaung di bawah Group yang hebat iaitu Celikvitamin Group yang telah melahirkan ramai leader-leader yang hebat dan mempunyai income 4angka.

Untuk lebih details boleh terus hubungi Cikta ya.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge