Tawaran Check in Hotel Hanya RM1 Untuk 1 Malam

Baru-baru ini viral tentang Hotel RM1 yang ditawarkan oleh Aplikasi OYO. Riuh-rendah di wall Facebook Cikta. Alhamdulillah Cikta pun berpeluang check in di salah satu Hotel yang tersenarai iaitu Hotel Holmes di Gelang Patah, Johor.

Dapatlah berstaycation untuk sambut anniversary Cikta dan suami pada 19.11.2018 hari tu sambil mengupdate artikel di blog kesayangan Cikta ni. Serious masa tu idea datang mencurah-curah. Memag kena berstaycation selalulah lepas ini. Lagi syok sebab dengan Aplikasi OYO ni dapatlah staycation dengan harga yang sangat berpatutan. Tapi yang RM1 ni bukan berpatutan lagi, memang gempaklah!

Untuk maklumat lanjut tentang Hotel Holmes Gelang Patah ini boleh klik SINI

Serious memang Cikta checkin dengan hanya membayar RM1. Masa nak masuk bilik tu kenalah bayar deposit yang ditetapkan oleh pihak hotel iaitu RM1oo tetapi deposit ini dikembalikan semasa checkout. So memang RM1 sahaja ya semua.

Apa yang best tentang Hotel Holmes Gelang Patah, Johor ni adalah decoration biliknya sangat cantik. swimming pool pun bersih dan selamat. Dan hotel ini sangat sesuai untuk mereka yang nak buat staycation untuk siapkan kerja, wifi di hotel ini sangat laju. Alhamdulillah blog ini pon terupdate semasa Cikta check in hari tu. 4 artikel tau!

Thanks Suami tersayang hadiahkan bunga ni. Serious terharu tau! So untuk sesiapa yang nak tahu dan ingin dapatkan tawaran Hotel RM1 ni. Sila Klik SINI .

Dan macam biasa Cikta memang akan bawa kesayangan Cikta yang satu ini, Moisturiser Youth SPF50. Buat masa ini memang tak pernah kena tinggal tau.

Tau tak sebab apa Cikta tak berhajat nak tukar Skincare lain dah? Selain daripada kajian dan hasil yang telah dijalankan menunjukkan 100% daripada mereka yang mengikuti kajian ini terbukti mengalami perubahan hanya dalam tempoh 3 hingga 7 hari sahaja dan 2/3 daripadanya berjaya menjadikan kulit lebih muda 10 tahun daripada sebelum menggunakan skincare Youth, Cikta juga adalah salah seorang yang berpuas hati dengan hasilnya.

Nampak berbeza tak? Untuk cerita tentang pengalaman Cikta menggunakan Skincare Youth dan pori besar beransur mengecil, sila klik SINI.

Sekiranya anda mempunyai sebarang persoalan tentang penjagaan muka atau anda mempunyai masalah jerawat, jeragat atau pori besar boleh terus hubungi Cikta. Jika anda disekitar Johor bahru, Johor jomlah set appointment untuk test rasa Youth Skincare ini sendiri kerana Cikta juga ada menyediakan Mobile Spa.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6012-7652258

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge