Tips Mendapat Kulit Yang Cantik, Berat Ideal Dan Income Lumayan

Hari ni buka tong Energizing Soy Protein (ESP) yang baru. Belek-belek tong ESP ni buatkan hati rasa nak berkongsi cerita dengan semua. ESP ni diantara supplement yang awal-awal dulu Cikta cuba selain Alfalfa. Masa itu baru berkenalan dengan dunia penyusuan. Bila ingat-ingat balik, bukan senangkan nak susukan anak secara eksklusif. Cikta pernah gagal untuk menyusukan anak pertama dulu. Tapi syukur dengan izin Allah asbab ilmu yang dicari dan makanan tambahan yang Cikta ambil, anak kedua dan ketiga Cikta dapat susukan tanpa campur susu formula. Alhamdulillah!

Untuk sedikit ilmu tentang penyusuan bayi sila klik di SINI.

Cikta Cinta ESP

Berbalik kepada cerita tentang Cikta dan ESP. Cikta mula jatuh cinta dengan ESP apabila bukan sahaja Cikta berjaya dalam penyusuan. Cikta juga berjaya menurunkan berat badan semasa melahirkan anak kedua. Memang sangat membantu tau ESP ni. Mana taknya bila minum ESP ni sahaja memang cepat kenyang dan lambat lapar.

ESP dan Kulit Cantik

Ada orang tanya betul ke ESP Shaklee ni boleh cantikkan kulit? Jawapannya betul, minum ESP ni memang kulit lebih cantik dan cerah berseri tidak kusam tau.  Tak kira lelaki atau perempuan kini kian sedar tentang  penjagaan kecantikan kulit, mana taknya ia boleh mempengaruhi self image seseorang menjadi lebih positif atau sebaliknya dan meningkatkan self confident . Sebenarnya ESP ini boleh membantu daripada kesihatan dalaman dengan membekalkan kandungan Protien yang secukupnya dari soya non gmo. Ianya juga membantu dan mengantikan sel-sel kulit yang rosak di sebabkan aktiviti radikal bebas.  So ramai yang berkongsi pengalaman mengamalkan ESP Shaklee untuk kulit cantik.

Bagaimana protien soya non gmo ini boleh membantu mendapatkan kulit yang cantik?

begini, protien soya itu bertindak membantu dalam menggalakkan pertumbuhan sel-sel untuk membina kulit cantik. Isoflavon yang terkandung di dalam protien soya itu adalah sebatian semulajadi yang ada kaitannya dengan kulit sihat cantik dengan mengikat reseptor estrogen di kulit.  Sekiranya ada dengar orang kata minum ESP shaklee boleh mencantikkan kulit, kulit jadi tegang lebih halus dan kurang garis-garis kedut. Ini kerana, protien soya non gmo itu membantu meningkatkan keanjalan kulit dan penghasilan kolagen. Dan memang hasilnya kulit lebih tegang dan anjal. Kuncinya adalah sentiasa istiqamah amalkan ESP Shaklee boleh mencantikkan kulit dan pastikan minum air yang mencukupi untuk kelembapan kulit.

Ini adalah pengalaman Cikta sendiri dengan Energizing Soy Protein Shaklee. Memang dari 2012 tak nak stop. Amalkan setiap hari. Kalau tak minum rasa tak syok je. ESP ni sesuai untuk pregnant women juga tau. So kepada sesiapa yang mencari supplement untuk mencantikkan kulit yang kusam, yang breakout, yang kering, yang berjeragat, yang ada masalah pori besar dan macam-macam lagi masalah kulit. Boleh try amalkan ESP ni. In shaa Allah puas hati.

Untuk Set Kulit Kusam yang dicadangkan boleh klik SINI.

Cikta memang percaya produk Shaklee untuk dalaman dan luaran. Lagi-lagi untuk kulit. Memang Shaklee jadi pilihan. Kualiti memang sangat bagus, ada klinikal dan landmark study. So memang guna tanpa was-was.

Ini pun antara testimoni Cikta sendiri. memang boleh tengok perubahan selepas Cikta amalkan supplement untuk dalaman dan skincare Youth untuk luaran. Jadi lagi sekali Cikta ulang, jomlah gunakan tanpa was-was.

Cikta Mentor Anda.

Sekiranya anda mempunyai sebarang persoalan mengenai produk Shaklee atau mungkin anda sedang mencari peluang untuk menjana income dengan produk yang berkualiti, Shaklee la jawapannya. Dan jika anda ingin bisnes bermentor untuk berjaya mencapai income yang diingingi, pilihlah Cikta tanpa was-was. Cikta adalah merupakan Sr Supervisor dibawah naungan Celik Vitamin Group yang banyak melahirkan leader-leader yang berjaya.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6012-7652258

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassanc

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge