Tips Mengatasi Masalah Vertigo Dengan Selamat Dan Berkesan.

Pengalaman Insan tersayang mengalami masalah Vertigo berpunca daripada Sinus yang teruk membuka mata kami sekeluarga untuk lebih memilih menjaga pemakanan dan menjaga gaya hidup. Penting bagi yang mempunyai masalah resdung untuk lebih menjaga pemakanan dan kualiti hidup. Untuk lebih details kisah ini boleh klik SINI

Banyak lagi yang boleh menyebabkan anda mengalami vertigo. Boleh baca lebih details di SINI untuk mengetahui punca dan gejala Vertigo ini. Semoga bermanfaat untuk semua.

Vivix Dan Vertigo.

Vivix Shaklee adalah merupakan tonik yang dirumuskan secara teliti dan infonya telah pun banyak tersebar di media massa. Vivix adalah makanan tambahan yang dapat membantu dalam memulihkan kesihatan tubuh hingga ke peringkat sel. Kajian makmal yang dijalankan terhadap vivix ini telah menunjukkan ramuan utama dalamnya membantu melindungi dan membaikpulih sel-sel DNA.

Dalam satu ujian klinikal yang dijalankan oleh saintis Shaklee, ramuan utama didalam Vivix Shaklee telah membantu melindungi tubuh daripada tindakbalas keradangan yang berpunca daripada pemakanan yang tidak sihat juga menyebabkan tubuh menjadi semakin tua daripada usia sebenar.

Di samping itu, melalui ujian klinikal ini juga telah menunjukkan tindakbalas Vivix dapat membantu melambatkan pembentukan protein AGE yang dapat merosakkan sel-sel badan.

Vivix ini dapat membantu mempertingkatkan fungsi otak. Ianya adalah supplement yang semulajadi selamat dan berkesan untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan.

Jika pesakit mempunyai gejala hipertensi, kurangkanlah pengambilan garam dan anda boleh mengamalkan diet yang sihat. Vivix Shaklee juga terbukti dalam membantu pesakit darah tinggi untuk kembali stabil. Anda juga disarankan memperbanyakkan makan buah-buahan dan sayur-sayuran untuk menghalang pertumbuhan radikal bebas dalam tubuh anda.

Aktiviti bersenam seperti aerobik, jogging atau berjalan selama 30 minit perlu diatur sekurang-kurangnya 4-5 kali dalam seminggu. Aktiviti ini bukan sahaja dapat membantu menghindari masalah vertigo malah dapat membantu menyihatkan jantung dan paru-paru sekaligus melancarkan peredaran darah dalam tubuh.

Faktor stress juga merupakan salah satu punca terjadinya masalah vertigo. Stress adalah salah satu punca yang membawa kepada ppenyakit kanser. Ini adalah disebabkan oleh peningkatan hormon kortisol dalam darah sehingga dapat menyumbat dan mengganggu peredaran darah. Pengambilan vivix Shaklee yang membantu membaiki dan melindungi sel akan dapat mencegah tubuh kita dari diserang radikal bebas iaitu penyebab utama kanser.

Anda juga perlu memastikan tubuh mendapat rehat secukupnya. Hindari gangguan tidur. Tidur yang berkualiti adalah seawal jam 10 malam.

Testimoni.

Selain daripada testimoni oleh suami Cikta sendiri. Ini adalah merupakan testimoni mereka yang juga berpuas hati dengan Vivix Shaklee. Mungkin boleh membantu anda dalam membuat keputusan samada hendak mencuba Vivix Shaklee ini sebagai ikhtiar bagi masalah Vertigo ini.

Untuk terus membeli Vivix Shaklee sila klik sini :

Untuk mendapatkan harga yang lebih jimat apabila mendaftar ahli boleh terus menghubungi Cikta. Dan Cikta akan terangkan details tentang itu. Cikta merupakan Pengedar Shaklee yang sah sejak 2013. Sila baca di SINI.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge