Vitamin Asas Shaklee Dengan Harga Berpatutan Untuk Kesihatan Yang Baik

Ramai yang masih tertanya-tanya tentang kepentingan mengambil makanan tambahan yang kaya dengan vitamin dan mineral dalam diet seharian. Tabiat pengambilan vitamin dan mineral boleh membantu mengatasi pelbagai masalah kesihatan, salah satunya adalah masalah yang diakibatkan oleh kekurangan nutrisi.

Seiring dengan peningkatan usia kita, keperluan vitamin juga turut berubah. Kajian menunjukkan walaupun seseorang itu telah mengamalkan cara pemakanan yang sihat dan penuh dengan vitamin dan mineral, keperluan tersebut masih tidak mencukupi untuk menampung keperluan tubuh badan terutama bagi mereka yang sentiasa sibuk dengan aktiviti atau kerja seharian .Disinilah vitamin memainkan peranan  dengan memberi pelbagai manfaat kepada tubuh kita dan memastikan keperluan nutrisi harian di penuhi.

Penyakit akibat kekurangan nutrisi boleh baca DISINI.

Set Asas Kesihatan Shaklee

BCOMPLEX

Berfungsi untuk menukarkan gula kepada tenaga. Kita semua memang wajib mengamalkan Bcomplex untuk rasa dan nampak bertenaga. Ianya juga dapat membantu mengurangkan kemurungan dan tekanan, meningkatkan fungsi otak dan untuk kesihatan jantung serta metabolisme tenaga. Apabila otak kita sihat, jantung akan mengepam darah dengan cantik. Jadi anda akan rasa dan nampak bertenaga.

SUSTAINED RELEASE VITAMIN C

Supplement antioksidan ini daripada bahan semulajadi. Pernah tak anda rasa perut tidak selesa apabila anda makan terlalu banyak makanan? So vitamin c ini sangat diperlukan untuk stabilkan dan buang apa yang tidak diperlukan dari dalam badan. Membantu mengurangkan alergi. Mungkin ada dikalangan kita mempunyai alergi terhadap sesuatu seperti makanan seafood, bulu kucing, habuk dan sebagainya .Jadi Vitamin C boleh membantu mengurangkannya. Juga bagus untuk menjadikan kulit anda cantik, kuatkan gusi dan salur darah.

VITALEA

Multivitamin daripada Shaklee yang umurnya telah mencecah ratusan tahun dipasaran. Berfungsi untuk membantu meningkatkan tahap tenaga ketahap yang optimum. Juga membantu meningkatkan sistem imun, menjaga kesihatan jantung, kesihatan mata dan penglihatan serta menjaga kualiti kulit supaya kulit menjadi sihat.

Siapa yang sebenarnya di galakkan untuk mengambil set asas kesihatan shaklee ini?

  1. Remaja yang meningkat dewasa
  2. Wanita hamil dan menyusu
  3. Pengamal diet
  4. Perokok
  5. Warga tua yang sukar untuk menyerap zat daripada makanan seharian
  6. Golongan yang kerap memakan makanan yang di masak panas. Hal ini kerana vitamin hilang dalam proses memasak.

Jika anda tergolong dalam mana-mana senarai di atas. Anda wajib mengambil set asas kesihatan shaklee ini sekarang!

Testimoni Set Asas Kesihatan Shaklee

Sekiranya anda rasa memerlukan dan ingin terus membeli Set Asas Kesihatan Shaklee ini, sila klik :

Cikta adalah Pengguna serta Pengedar Shaklee yang sah sejak tahun 2013 lagi. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee, berminat untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut atau mungkin ingin mengetahui tentang peluang menjana pendapatan hanya dengan duduk dirumah, Boleh hubungi Cikta.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6011-28640846

Email : masitahassan86@gmail.com

Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru

Facebook : Masita Hassan

Youtube Channel : Masita Hassan ibuohsemdotcom

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge